Pagina's

zaterdag 18 februari 2017

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Dinsdag een heerlijke bee gehad, we waren compleet en hadden heel wat bij te praten. Maar we hebben ook heel hard gewerkt, iedereen had er zin in. Zoals je hier ziet heeft Janny wel heel hard gewerkt, onze speedy had de top klaar van de Afrika Quilt, waarin de blokken zijn verwerkt van de workshop. Het patroon Winding Wind, is gemaakt met de mallen van Marti Michell, het is een tweepersoonsquilt. Wat zal haar vriendin er blij mee zijn.
De stof voor de achterkant hebben ze tijdens de reis door Zuid Afrika gekocht, en dat maakt de quilt helemaal af, de top is gemaakt van batik stoffen. 
 Ook Clara had een affo, een miniquiltje als anti slip quiltje voor onder haar Singertje.
Annelies heeft in de ochtend een quilt gesneden voor haar kleindochter met schattige roze en witte stofjes met daarop haasjes en vlinders. Helaas geen foto maar die komt binnenkort wel voorbij. S'middags een kaarkwerk opgezet, heel mooi katoenen voorjaarskleurtjes, het wordt een kol.
En Nel had elf poppies gebreid voor een project in Afrika, en dinsdag had ze er al bijna weer twee af. Het patroon is in het Zuid Afrikaans, grappig om te lezen maar goed te doen.
En Lenie was in de weer met hexjes, het gaat een tasje worden.
En zelf knipte ik wat setjes voor de wedding ring en zette een kwart ring in elkaar. Veel werk aan voorbereiding, het worden gelukkig maar 4 ringen.

En verder lekker genoten van het mooie weer van vandaag, iedereen in de buurt verschijnt weer in de tuin. Hopelijk komt de sneeuw niet meer terug, Al mogen we deze winter niet klagen. Iedereen weer een fijne week.
Groeten van Ria ;0))
 

4 opmerkingen:

 1. Die Afrikaanse quilt is wel mooi geworden zeg. Maar wat zonde om die leuke stof aan de achterkant te doen. Wat werken jullie toch hard, jullie kunnen de bee beter omdopen in " de bezige bijtjes" . Het was hier ook lekker zonnig vanmiddag. Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige werkstukken zie ik hier voorbij komen en die Afrikaanse quilt, wat een grote en zo mooi! Jou kleurtjes van de weddingring zijn prachtig!
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig zo'n Bee waar iedereen bezig is met een mooi werkstuk.
  En de sneeuw nou die mag van mij ook wegblijven nu de zon zich steeds vaker laat zien.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Speedy kan er wat van! Die achterkant is ook super.
  Veel werk hè, zo'n weddingring, maar wel ontzettend leuk.
  Nou, vandaag lijkt de herfst wel begonnen, geen sneeuw, maar regen en harde wind. Maar de lente komt hoor! Fijne week verder.

  BeantwoordenVerwijderen