zondag 19 februari 2012

Dear Jane en huisjes

Deze week kwam ik mijn Sjaantje weer tegen, wederom was de klad er in gekomen om haar af te maken. Vakantie, feestdagen en de huisjes zorgden ervoor dat ze weer in een hoekje kwam te liggen. Dus ben ik zondag maar weer aan een puntje begonnen, en gelijk wist ik weer waarom ik even gestopt was, wat een priegelwerk. Maar de top is tenslotte klaar en ik moet nog twee rijtjes punten maken dus ik MOET er gewoon mee verder, van mezelf weet ik als ik weer eenmaal de gang heb dan komt het wel goed.
En hier is dan weer het eerste resultaat, een prachtig puntje en de tweede is bijna klaar. Het blijft een prachtige quilt maar het is ontzettend veel werk, zeker als je er maar weinig tijd aan kan besteden. Door alle perikelen bij weblog ben ik ook de stimulans kwijt geraakt van de V-bee maar dat ga ik nu weer oppakken. De grote bee kon niet doorgaan vanwege het weer en ook de kleine bee is geslonken omdat er twee op vakantie zijn. Aanstaande dinsdag zijn we ook niet compleet en komt Clara gezellig naar mij toe, en dan ga ik zeker weer een stuk van mijn mandjesquilt quilten. Dinsdagmorgen wordt ook mijn ruit eindelijk gemaakt zodat ik weer fatsoenlijk licht heb achter de naaimachine .


En natuurlijk zijn er weer vier huisjes klaar en het stadje groeit gestaag.

9 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer mee aan de slag bent gegaan, het wordt een schitterende quilt! Je huisjes zijn lief, ja soms moeten we iets laten liggen om iets anders af te maken! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De`DJ is zo'n schitterende quilt en je kleuren zijn erg mooi. Dus doorgaan hoor. Leuke huisjes weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke huisjes en een prachtige punt Ria, veel plezier dinsdag. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige punt heb je gemaakt, en je bent er al bijna, ik ga er ook snel weer verder mee. En je huisjes zijn weer erg mooi,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie punt. En je huisjes zien er ook al vrolijk uit.
  Alvast veel plezier morgen.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is dus vandaag. Ik hoop dat jullie veel plezier en productie zullen hebben (het eerste is veruit het belangrijkste hoor)
  Succes met de puntjes....deze is in ieder geval mooi geworden!

  groetjes, (ook aan Claartje)

  (Oh en wanneer doe je die rotlettertjes hieronder weg?) ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Ria,
  Ik heb je blog gelukkig weer gevonden. Hij staat in mijn favorieten,dus ik kan weer volgen waar je mee bezig bent.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ria, nog even. Ik heb mijn blog ook verplaatst naar hier.Weblog was nog steeds niet helemaal ok, en nu heb ik ook een eigen achtergrond.
  Hier is het adres: http://sonjafantasie.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat schiet je toch al lekker op met je DJ. Nog even volhouden en doorwerken, dan is ze klaar. Ik kwam laatst foto's tegen van mijn start van de SBS quilt en tot mijn schaamte ligt deze alweer een hele tijd stil. Daarom heb ik afgelopen week weer 1 blok gemaakt en ga ik dit in de toekomst weer vaker doen. Veel succes met je DJ en de huisjes.

  BeantwoordenVerwijderen