zaterdag 10 maart 2012

Dinsdag bee

Eindelijk konden we dinsdag weer genieten van onze gezellige bee, het was een lange onderbreking maar iedereen was er gezond en wel.
Hiernaast al gelijk weer een prachtige quilt van Kaffe Fasset stoffen, gemaakt door Mar.
En na ontvangst van het Quiltnieuws was ze gelijk aan de slag gegaan met de hartjes van de mysterie quilt. Dit wordt een quilt alleen met hartjes.
En ook het eerste blok uit de Quiltmania  van Yoko Saito was klaar en er werd met smart uitgezien naar het tweede blok.
Onze Mar is een bezig bijtje.
En dan niet te vergeten het eerste blok van Ulla Lenz, dit zijn blokken die sterrebeelden  uitbeelden, dit is de Steenbok.
 En ook Lenie was druk geweest met een poezenquilt voor haar nicht, let op de losse staarten.
Op de bee was ze in de weer met hexagonnen, lekker scrappy.
En dit zijn de huisjes van Janny zij is met vakantie geweest en was nog niet veel opgeschoten.
De quilt top van Clara is helemaal af, en s'middags gingen we naar Marina en daar heeft Clara de top achtergelaten om te laten quilten. Marina wordt dit weekend 50 dus natuurlijk hadden we een huis voor haar gebouwd.
En dit zijn de voeten van Clara en hieraan prijken een paar heerlijk warme sokken gebreid door ons brei wonder Annelies.
En Annelies was ook al bezig met Hexjes.


Na het eten zijn we in de auto gestapt en naar Den Dolder gereden waar de koffie klaar stond en we natuurlijk heer lijk gewinkeld hebben, met lapjes enzo...........
Marina in aktie voor Annelies die een setje mooie stoffen uitzocht.


En hier een foto van één gangetje vol mooie stofjes, een echte snoepwinkel.


Zij verkoopt ook veel wolsoorten en ook prachtige sokkenwol, en je kunt er sokken leren breien.


En zie hier de kleine lapjes die ik kocht voor mijn huisjes, tja ik kon het toch niet laten.
En ook waren er kado's, eigenlijk te gek. Janny En ik kregen van Lenie en haar man (zij waren ook mee naar Amerika) een prachtig ingelijst prentje met spelende Amish kinderen, en alle herinneringen kwamen weer boven. En ook had ze een prachtig fotoboek bij zich met de hele reis in beeld. Dit is een klusje wat ik voor mijn vakantie bewaar, maar ik heb nu gezien hoe het kan worden. 
Van Nel, die op vakantie naar India is geweest kregen we allemaal een mooi lakdoosje en van Janny een speldenkussentje uit Vietnam, en ook van Lenie allemaal een schattige houten quiltlabel.
Op deze dag kunnen we wel weer een poosje voouit.

8 opmerkingen:

 1. Wat een produktie hebben jullie zeg .... Nogmaals bedankt voor de huisjes, het wordt strakjes een apart straatje! En de sokken zijn enorm leuk, ben benieuwd naar de sokken van de wol die jullie ook hebben gesjopt!
  Groetjes en prettig weekeinde,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Ria wat een gezellig logje met veel mooie dingen. Die KF quilt, wat een heerlijke kleuren. En dat prentje van die Amish kinderen, zo ontzettend leuk. En de sokken! Dat is inderdaad een 'snoepwinkel' waar jullie naar toegingen. Jullie hadden een superdag hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig logje Ria, en wat een schitterend werk laat je ons zien
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zeg, wat een leuke en volle dag! Mooie quilts laat je zien, lekker steekjes gedaan en dan ook nog wezen shoppen!Gave buit! Veel plezier met je steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellig lang blog weer. Mooie dingen gezien van iedereen, leuk hoor. En een bezoekje bij Marina is natuurlijk altijd al een feest.
  Je kunt inderdaad wel weer een weekje vooruit na zo'n dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie quilts komen hier weer voorbij. Die eerste met de sterren op de hoekpunten is erg mooi fleurig en het idee van de sterren vind ik erg mooi. En de katten spreken mij als kattenliefhebber natuurlijk helemaal aan. De huisjes van Quiltmania heb ik ook nog steeds op mijn verlanglijstje staan, alleen wil ik eerst even afwachten hoe de verdere delen er uit gaan zien. Geniet lekker van je mooie aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje Ria, wat een heerlijk verhaal en leuke foto's jullie zijn goed bezig allemaal en die sokken zijn geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk uitgebreid verslag!
  Jullie gaan helemaal lekker! Prachtig!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen