zaterdag 31 maart 2012

Huisjes en een nieuwe siggy

Het is misschien wat afgezaagd maar momenteel kan ik allen wat tijd vrijmaken voor de huisjes. Het is nog steeds leuk om te doen maar het borrelt van de nieuwe ideeën.


En zie hier het zesde straatje is een feit, nog vier straatjes en het doel voor mij is bereikt, ik ben al aan het bedenken wat ik met de rand ga doen.


Verder ben ik nog steeds aan het ruimen in de kasten en ook een andere hobby, Origami, zal een beetje het veld moeten ruimen. Ik verkoop nu wat pakketjes papier en boekjes die ik toch niet meer gebruik via marktplaats. En ik moet zeggen er komt een beetje ruimte. Wat kan een mens verzamelen in de loop der jaren.
Ook heb ik deze week nog een siggy geruild, een vrolijke tuin van Astrid van Leeuwen uit Vleuten. En natuurlijk kreeg zij van mij weer een heuse Domtoren.


Via de site van het Gilde heb ik nog een leuk paperpiecing boek gekocht, en dat viel gisteren op de deurmat.

6 opmerkingen:

 1. Ben het met je eens ... Huizen bouwen kost veel tijd, maar het is wel leuk! Hier borrelt het ook de hele tijd, ben wel weer met een nieuwe quilt begonnen deze week, maar daarover binnenkort meer!
  Je dorp ziet er indrukwekkend uit!
  Groetjes
  Marina,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel leuk uit al die huisjes samen. Maar het kost wel veel tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je huisjes worden mooi en je bent er bijna lees ik. Knap hoor. En wat goed het opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niks afgezaagd hoor, ze blijven leuk om naar te kijken en helemaal die 6 straatjes bij elkaar.
  Leuke siggy heb je er weer bij. Ook dat blijft leuk hè?! Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk jouw straatjes en straks komt er dus weer tijd voor andere dingen, die ideeën wel even opschrijven hoor! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je schiet lekker op met je huisjes, leuk zeg. Fijn dat je het nog steeds leuk vind om te doen en het ook volhoudt. Geniet van je nieuwe boek, en succes met de laatste rijen huisjes.

  BeantwoordenVerwijderen