zaterdag 17 maart 2012

Huisjes en iets nieuws...........

Er zijn weer nieuwe huizen gebouwd en morgen ga ik weer lekker verder, alleen moeten er weer nieuwe shashings en blokjes worden gesneden. Maar ik ben over de helft van wat het worden moet.
Deze week is er weer weinig van Quilten gekomen, er moest ook van alles in huis en ook de tuin schreeuwde om aandacht , maar het nodige snoeihout is inmiddels afgevoerd. En nu maar hopen dat het in de weekends een beetje droog is zodat ik het bij kan houden.


En dan iets nieuws, waarom hebben we toch zo'n leuke hobby? Het is zo fijn om met kleur bezig te zijn en even alles om je heen te vergeten en lekker ontspannen bezig te zijn. 
De hartjes van Mar bleven maar door mijn hoofd dansen zo vrolijk, en na het nog eens doorlezen van het patroon in het quiltnieuws ben ik toch gezwicht. Het was wel onder de voorwaarde dat ik alles in mijn eigen lapjeskast moest vinden en dat is denk ik wel gelukt. En zo ben ik aan de slag gegaan met lapjes en vliesofix. Dinsdag had ik een uurtje over en begon met het stikwerk, lekker alles met de festonsteek vastnaaien  in allemaal vrolijke kleurtjes. Worden de mooie Madera garens ook eens gebruikt.
En nu is het wachten op het volgende quiltnieuws voor de nieuwe blokken, maar dat duurt nog wel even dus voorlopig zijn de huisjes aan de beurt.

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch dat wij zo'n fijne, kleurrijke hobby hebben. Kan je alles even bij vergeten. Enige huisjes en die hartjes zijn ontzettend leuk. Zulke leuke stofjes gebruik je. Fijn weekend Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend je huisjes en je hartjes enig, en zo vrolijk van kleur
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor je dorp is al een aardige stad aan het worden. De hartjes zijn leuk he? Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk wordt jouw dorp en wat een gezellige hartjesblokken, zulke vrolijke kleurtjes! Fijne week,
  knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij is er de laatste tijd ook niet heel erg veel uit handen gekomen, maar dat heb je zo af en toe wel eens. Je hebt er in ieder geval wel weer vrolijke huisjes bij, en je hartjes zijn ook al zo lekker zonnig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijke huisjes heb je gemaakt net als de hartjes ook al zo heerlijk vrolijk en zomers.

  BeantwoordenVerwijderen