zaterdag 24 maart 2012

Huisjes en miniquilttentoonstelling

Ik ben op de helft van de huizen, het heeft de goede breedte maar er moeten nog evenzoveel gemaakt worden. Tijd voor iets nieuws, nee hoor grapje.....
Alhoewel er al weer een nieuw idee wordt uitgebroed maar dat gaat nog even duren.
In ieder geval zijn de eerste vier van de vijftig alweer gemaakt en morgen weer vier. Bij deze zit een echt Elvis huis, een lapje wat bij Marina vandaan komt, en een spinnenhuis brrrr....


Deze week zijn we met drie van de bee naar de miniquilt tentoonstelling in Dieren geweest. Het was prachtig weer en een heerlijke reis.
De quiltjes hingen tegen de wanden en op enkele tafeltjes, het was een mooie ruimte en je kon er goed bij. 
Ook de quiltjes logen er niet om er hingen hele mooie bij echt de moeite waard. 
Er waren twee winkeltjes waar we natuurlijk ook niet omheen konden, ik heb twee voordelige tussenvullingen gekocht, en wat kleine lapjes voor een kinderquiltje. Een van de collega's is zwanger dus ik wil toch iets leuks maken, en verder nog wat leuke knoopjes voor de heb.


Door het heerlijke weer is er natuurlijk ook werk aan de winkel in de tuin, ik was vandaag vrij en na eerst een kast te hebben uitgemest (hoort ook bij het voorjaar zeggen ze......) ben ik druk in de weer geweest met het terras, wat een mos niet weg te krijgen een hele klus

9 opmerkingen:

 1. Hé wat raar dat er al weer nieuwe ideeën zijn, haha. Aan ideetjes hebben we nooit genoeg en die komen vanzelf. Er is ook zoveel leuks om te maken. Maar jij bent al op de helft met de bouw. Enig!!
  Ja, jullie boften met het mooie weer. Dan geniet je nog extra van zo'n dag. Heerlijk.
  En dat mos!!!! Brrrr, Chago heeft er ook al hard aan gewerkt. Fijn weekend verder en lekker genieten van het mooie weer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je huisjesquilt vordert al aardig en wordt heel mooi. Leuk zo'n tentoonstelling. Hier wordt weinig gequilt en geinternet maar heel veel getuiniert.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi je huisjes. Leuk dat je naar de tentoonstelling bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor je huisje en wat gaaf dat Elvis is komen spelen bij je thuis. Fijn weekend en geniet van het zonnetjes, dat mos komt nog wel een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je spinnenhuis en je Elvis huis!
  Je gaat lekker met je huisjes, ben benieuwd hoe je quilt wordt!
  Groetjes
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig is dat toch als je samen van een tentoonstelling kunt genieten! Leuke lapjes heb je gekocht ben benieuwd hoe dat eruit gaar zien! En je huisjes zijn beeldschoon en het zijn geen spinnen hoor, die hebben twee poten meer, dus zal wel een ander beestje wezen! Wat betreft mos, gewoon boenen met water en azijn geeft het beste en langdurigste resultaat, dus succes ermee! Geniet vandaag maar van het zonnetje, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je al veel huisjes en wat ziet het er geweldig mooi uit. Je hebt ook mooie aankopen gedaan en een mooie tentoonstelling gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je huizendorp groeit al lekker door, mooi hoor. De tentoonstelling in Dieren heb ik helaas niet kunnen bezoeken. Ik ben afgelopen week nog wel naar Maarssen geweest, daar was ook een leuke tentoonstelling. Geniet lekker van het heerlijke weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dus er zijn nu 2 miniquilttentoonstellingen.....een in Dieren en een in Otterlo.
  leuk verslag en je gaat goed he met je huisjes?
  Ga je niet voor het hele jaar?

  hartelijke groetjes en geniet van het zonnetje (ik heb late dienst)

  BeantwoordenVerwijderen