zaterdag 3 maart 2012

Weer een nieuwe siggy en natuurlijk huisje update.

Er zitten nu 40 huisjes aan elkaar, en dit is dan ook de volle breedte van mijn quilt, exclusief de border dan.
En deze week is er ook weer een straatje bijgemaakt maar ik wil wat keuze hebben  in donker en licht dus die blijven nog even op het stapeltje.
En dit zijn de eerste vier van het straatje.


Het is alweer maart en bijna niet te geloven dat er weer twee maanden opzitten. Op het werk worden alle vakanties gepland en zoals het er nu uitziet gaat iedereen keurig achter elkaar, dat is een hoop stress minder.


Vanmorgen druk geweest in de tuin, het nodige gesnoeid en nog een hele hoeveelheid bladeren geruimd, hier had ik geen tijd meer voor in de herfst.
En gelijk maar wat bloesem takjes in een vaas gezet om een beetje voorjaar in huis te halen.
En wat lag er in de brievenbus toen ik uit de tuin kwam, juist het Quiltnieuws. Even snel doorgebladerd want ik moest nog stofzuigen.En ook nog een siggy van Els Verpoort uit nieuwe Tonge.
Gelukkig lag er nog eentje klaar zodat ik direct kon versturen, ik vind het nog steeds leuk maar ik ben niet meer zo fanatiek, verder als het midden gedeelte van de siggyquilt ben ik helaas nog niet gekomen.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig al je huisjes bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zo leuk uit, je straatjes met dat vierkantje er tussen. Heel leuk en nu nog even dromen over je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie huisjes, en wat heb je er al veel. Mooie siggie heb je ook ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ria. Wat wordt je dorpje gezellig! Hoeveel rijen ga jij maken?
  Ik ben vanmiddag ook even in de tuin bezig geweest. Compleet met stijve nek, haha. Ik had gister een kistje violen gekocht, die wilde ik in een bak en wat potten hebben. Die staan dus nu te pronken. Verder ook al vast wat rommel opgeruimd en een kleine beetje gesnoeid. Voor het grote werk krijg ik gelukkig hulp. Heerlijk om weer eens buiten bezig te zijn. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het blijft toch leuk om overal die mooie huisjes te zien.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zien je huisjes er toch schattig uit en wat heerlijk is het als er iets waar je niet op zit te wachten dan toch in de bus valt! Leuke siggy, ik heb er nog steeds niets mee gedaan, maar eens!! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige en vrolijke woonwijk heb je al bij elkaar zeg. Ook ik heb de QuiltNieuws ontvangen en heb 'm nu bijna uit (ik lees 'm altijd van voor tot achter uitgebreid door) Goed dat je zegt dat je een siggy ontvangen hebt: ook ik ontving er laatst nog 1, hoewel ik al een tijdje gestopt ben. Ik moet er nog wel 1 terug sturen, zal ik eerdaags direct even doen.

  BeantwoordenVerwijderen