zondag 22 april 2012

Huisjes

Vorige week zondag was ik gelukkig weer een beetje opgeknapt en ben ik lekker achter de naaimachine gekropen.
En heb ik deze vier leuke huisjes gebouwd. Het was even stil op de bouwplaats maar nu zit de vaart er weer in.
Dinsdag was ik weer in Breukelen , we waren met het clubje waar we mee begonnen, Clara was op Texel dus die gaat ons volgende week weer bijpraten en laten zien wat er voor moois gemaakt is.

Ik heb heerlijk aan mijn mandjes gequilt, die moet tenslotte ook en keer af, en ook heb ik twee keer de energie gehad om s'avonds wat door te quilten. En als je eenmaal bezig bent schiet het ook weer lekker op.

En vanmorgen heb ik een oudje van mijn rek geplukt om op de machine door te gaan quilten.
Ja ook deze hangt al een jaar of 10 te wachten. De stofjes had ik ik kleine pakketjes verzameld in de begintijd van de Kaffe Fasset stoffen. In een Quiltmania stond dit patroon wat precies geschikt was voor de kleine lapjes en de top was snel gemaakt.
Voor de achterkant gebruikte ik de rest van de kleine stukken, en de ruit zat in een verrassingspakket van het Hobbyhoekje.
Vorig jaar kwam ik alles weer tegen op een zoektocht naar iets anders en heb hem toen gedubbeld.
En vanmorgen besloot ik dat ook deze maar eens moest worden afgemaakt, dus een klusje voor vanmiddag.
Het kacheltje snort, want wat is het toch kil, en lekker de radio aan en even alle zorgen van afgelopen week achter me laten.

6 opmerkingen:

 1. Mooie huisjes en wat een leuke quilt om door te pitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie huisjes en wat een leke quilt om machinaal door te quilten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er mooi uit wat je allemaal hebt gedaan en ook al aan het afmaken goed van je en heerlijk schept weer ruimte voor nieuw. Leuke huisjes heb je ook gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie top, maak die maar snel af en dan hang je hem ergens op of je kruipt er lekker onder bij je snoreende kacheltje! Leuke huisjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent weer lekker bezig geweest Ria. Leuk dat quiltje van KF stofjes. Wat goed dat je het nu afmaakt! Geniet nog maar lekker van je kacheltje, die heb je nog steeds nodig hè. Hier staat hij ook aan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig is dat he, als je af en toe je kast eens doorspit, dan kom je van alles tegen. Leuke quilt is dat met die KF stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen