zaterdag 23 juni 2012

Toch maar een klein berichtje

Even kijken of het nog werkt, mijn computer is zo traag dat hij er 20 min over doet om mijn mail op te halen. En het lezen van de blogjes staat ook op een laag pitje, de foto's zijn gekleurde vlakjes en bij het minste of geringste  loopt hij vast. Dus ik kan bijna geen reacties plaatsen of het duurt een eeuwigheid om iets te schrijven zoals nu. Na een paar letters stopt hij even, meneer is ook al 12 jaar oud en moet met pensioen. Deze week heb ik naast mijn werk hard in de tuin gewerkt want anders komt het weer allemaal in de vakantie en ik moet zeggen het knapt weer op. En ik wil iedereen bedanken voor alle lieve woorden om toch maar met de klosjes verder te gaan, ik heb er deze week een flink aantal gemaakt. 
Dus dan maar even wat oude foto's van mijn miniquiltjes, ze zijn zeker al 10 jaar oud maar nog steeds leuk om naar te kijken en om te wisselen in een klein hoekje.
Tussen de bedrijven door heb ik ook nog wat kasten onder handen genomen en de vuilniszak wijd open gezet. De spullen waar ik niemand meer blij me kan maken zijn al afgevoerd. In de vakantie ga ik al mijn quiltspullen uitzoeken en alles weer een net plekje geven.
Ik verheug me op volgende week zondag want dan ga ik een laptop kopen en die zal heus een stuk sneller gaan dan deze. En dan kan ik ook weer alle logjes lezen.


Voor iedereen weer een gezellige week in en wij hebben deze week weer De Breukelse Bijtjes, gezellig!!!!
Groeten van Ria ;0)7 opmerkingen:

 1. Hoop dat je snel je nieuwe pc hebt en ook van oudjes kunnen wij genieten hoor! Veel plezier met je steekjes,knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh,ik kan er ook niet tegen als het niet goed gaat.Succes met het kopen van een nieuwe laptop.
  Dat hartequiltje heb ik ook gemaakt jaren terug.
  Het stond in een oude Ariadne,en heb toen alle stofjes die ik erg mooi vond in m'n voorraad er voor gebruikt.
  goede zondag.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind het niet eg om naar jou oude quiltjes te kijken want ik vind ze erg leuk en hopen datje snel een nw pc hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje, die hartjesquilt. Heel leuk.
  Succes met het uitzoeken van een laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog heel even volhouden Ria, over een paar dagen heb je eindelijk een nieuwe laptop, en "mag" je weer helemaal meedoen. Leuk om deze "oude" quiltjes te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet je blog er leuk uit. Ook het mooie randje onder je bericht!
  vrolijk! daarom krijg je morgen van mij een Sunshine award!
  Beeldig quiltje Ria!!!!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef, dat is inderdaad een oude heer. Die moet nodig met pensioen hoor. Ik hoop dat je een laptop vindt waar je heel lang plezier van zult hebben.
  Je hebt het maar druk Ria met van alles. Goed hoor dat je die klosjes toch bent gaan maken. Zonde om dat niet te doen en wie weet hoe enig dat quiltje gaat worden. Sterkte en succes met alles waar je mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen