zondag 26 augustus 2012

Helaas

Wat nu weer vraag ik mij hardop af, help ik kan geen foto's meer plaatsen hoe vaak ik het probeer het lukt niet, fout van de server staat in het beeld,. Is er iemand die dit probleem herkend??

 Zoals ik vertelde, met een kopiefoto van mijn eigen blog, ben ik nu begonnen met het quiltje voor de kleine Bram. De basis is klaar en vandaag hoop ik het aapje te appliceren, ondanks de vergroting toch nog een heel gepriegel.

Verder ben ik begonnen met het speldenkussentje van Ellie's Quiltplace
Een foto van mijn eigen paarse speldenkussentje kan ik helaas niet plaatsen dus ik heb hem gekopieërd van de website, anders weet je niet waar ik het over heb. Het patroontje bestaat al een poosje maar telkens kwam ik het op andere blogjes tegen en heb ik het patroon toch maar besteld.

Nog even een verzoek aan Rina die vorige maand de give away had gewonnen, wil je even reageren want anders trek ik een nieuwe naam, het is teslotte een give away.

Dat was het dan voor deze week, ik hoop dat ik een oplossing vind voor de foto's want anders gaat het heel saai worden vrees ik.

Groeten en een fijne week van Ria.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb er geen probleem mee. Je kunt gewoon vanaf je computer uploaden. Wat ik wel altijd doe is vooraf de foto's verkleinen, sommige foto's zijn namelijk 2mb en die worden niet altijd gepakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben op computergebied een dombo. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken het probleem helaas niet. Succes met de quilt en het speldenkussentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend als het niet lukt, maar kan het zijn dat je je quotum hebt verbruikt? Ik moest ook ruimte kopen een poosje geleden!
  Hoop dat je snel weer je creaties kunt showen, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat je geen fotos meer kan plaatsen, ik heb er geen last van. Mooie lapjes heb je voor de quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via wat plaats jij je foto's Ria? Het Dashboard van Blogger? Ik heb er geen problemen mee. Ik plaats ze meestal via het HTML tabblad en niet via het Nieuw Bericht tabblad. Daar kan je ook meer en beter manipuleren.
  Enig speldenkussentje is het! Ik gebruik het nu ook regelmatig. Staat toevallig op het logje van vandaag op een van de fotootje. Succes er mee.

  BeantwoordenVerwijderen