zaterdag 29 september 2012

De sok is klaar.

De maandag van deze week begon niet rooskleurig, op het werk aangekomen gewoon gestart met het werk en even bij gepraat met de laaste vakantieganger. Totdat het noodlot toesloeg de computer sloeg op zwart, daar ging mijn strakke programma voor die dag. De helpdesk gebeld maar die konden ook niets beginnen en beloofden een monteur te sturen en dat werd dus middag. Op maandag maakt ik altijd de bestelling, je raad het al op de computer dus de tijd begon te dringen, want wat moet je met een halflege winkel.
De harde schijf was gecrashed, en toen de boel weer een beetje werkte ging aan de slag maar was natuurlijk niet om 6 uur klaar en mijn collega bood aan om het de volgende dag af te weer teniet deed. Een andere collega maakte de bestelling op een andere manier met behulp van de helpdesk, maar het probleem was niet opgelost. Alles bij elkaar duurde dat tot donderdagmiddag en kon ik weer wat zaken in orde maken Vrijdag zette ik het scherm aan en wat denk je, ja weer zwart beeld, nu komen ze maandag weer langs om denk ik de hele computer te vervangen, deze was slechts een half jaar oud.

Je begrijpt allemaal heel vermoeiend. Maar er is ook goed nieuws mijn sok is af!!!
Trots tonen we hier onze sok en de tweede is ook al weer een heel eind op weg, deze winter lekkere warme voetje met mijn eigen gebreide sokken.
Wonderlijk dat dit patroontje uit één draad komt en de tweede wordt precies hetzelfde.
En op vrijdag werd ik verrast door Janny zij had voor mij die hele grote batik doorgequilt, heel veel werk en ik ben haar hier zeer dankbaar voor. Nu alleen nog afbiezen en dan kan hij naar mijn zus.

Morgen lekker uitblazen van een roerige week en maandag weer met frisse moed Oktober in, voor iedereen weer een fijn week toegewenst van Ria ;0)
 


7 opmerkingen:

 1. Nou wat een drama zeg als computers niet werken zijn we meteen onthand. Je sok is mooi heworden. Net als de quilt die is ook erg mooi, je zus zal er erg blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk wil de computer komende week meewerken. Mooie sokken en je quilt is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jakkes, dat was een enerverende week. Dat kost veel energie en ergernis en telefoontjes etc. Maar je sok is geweldig!! En die quilt ook, wat een pracht! Ik houd van die stof en die kleuren. Geweldig dat Janny hem voor je heeft doorgequilt.
  Ik hoop dat het morgen allemaal opgelost wordt op je werk en je een goeie week tegemoet gaat. Sterkte Ria en groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Ria apparaten moeten het wel doen anders is het alleen maar stress. Het komt goed hoor. Je sok is heel mooi geworden, staat leuk en lekker warm.
  Nu de tweede nog. Fijne week en maak je niet te druk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je sok past prima Ria, ben benieuwd naar de tweede sok. Trouwens je quilt past prima bij je sok, heb je dat gezien?
  Ja morgen begint oktober weer ....nieuwe maand en nieuwe kansen zullen we maar zeggen toch?
  Groetjes
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat een toestand op je werk zeg. Zo zie je maar weer hoe afhankelijk we dan zijn van allerhande apparatuur om ons heen. Hopen dat je snel weer je normale werk kunt doen en niet teveel achterstand oploopt. Leuke sokken heb je gemaakt, mooie kleuren. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ria,
  Ik heb de wol voor je klaarliggen in de winkel, had nog 14 bollen van die mooie paarse kleur!
  Tot zaterdag,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen