dinsdag 30 oktober 2012

Kleine update

Inmiddels heb ik een dongel ontvangen van de KPN zodat ik weer wat zaakjes kan regelen en e-mailen en wat logjes lezen.
Maar ik heb geen idee hoeveel ik er mee kan, en het kan nog wel een poosje duren voordat ze in Manilla wakker zijn. Ja Manilla, want daar worden dat soort dingen gedaan voor de KPN.
Maar ondertussen zit ik ermee, het uploaden van foto's kost veel mb dus ik moet een beetje zuinig zijn totdat zij de dongel hebben opgewardeerd, maar ik beloof jullie dat er zaterdag een foto komt van het quiltje voor Bram want dat is helemaal af en het is schattig geworden, donderdag komt zijn moeder weer werken en ga ik het geven en ik hoop dat zij het leuk vind.

Vanmiddag ga ik naar Breukelen waar we maar met z'n tweetjes zijn, er is er nog een met vakantie en de andere moest werken, ik ga verder met mijn mandjesquilt die moet nu als eerste klaar.

Een fijne dag en tot zaterdag.

Groetjes van Ria ;0))

6 opmerkingen:

 1. Fijn weer even wat van je te horen, ik weet alles van KPN, wij hebben met de verhuizing 4 maanden zonder internet en telefoon gezeten, niet om je te ontmoedigen, maar het is heel vervelend. Wacht met spanning al je foto's straks af. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend voor je! Is er iemand met een roeiboot onderweg om het op te lossen? Maar ondertussen zit jij er wel mee. Sterkte ermee!
  Je hebt nu wel veel tijd om te quilten dat is wel een voordeel want ik zit soms wel lang achter de pc en het gaat zo ongemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat het nu eindelijk wordt opgelost voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig kan je toch iets doen. En zo'n mini-bee kan ook heel gezellig zijn hoor. Ik kijk uit naar de foto van het quiltje voor Bram. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsjonge wat een gedoe zeg, wel fijn dat je toch iets kunt ik hoop dat het snel is opgelost voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He, wat balen voor je dat het nog steeds niet opgelost is, ik hoop dat er snel een oplossing komt. Succes ermee, en geniet in de tussentijd lekker van je quiltwerk.

  BeantwoordenVerwijderen