zaterdag 22 december 2012

Bijna Kerst

 Nog even de kerstsfeer in mijn huis, de boom is weer uitgevouwen en in volle glorie  stond hij weer op zijn vertrouwde plekje. Todat halverwege de week de lampjes het niet meer deden, en een boom die donker is  geeft geen sfeer. Eerst reservelampjes gekocht, maar dit mocht niet baten dus toen maar na het werk naar intratuin gereden en een nieuw snoer gekocht. Hierna al het engelenhaar en de slingers eruit gehaald . Oude lampjes eruit en de nieuwe erin, ja dat is toch een stuk gezelliger.
 Zo en nu maar genieten van de oude ballen, die mij al vanaf mijn prille jeugd verblijden, gelukkig is er dit jaar niets stukgevallen. Zus deze foto is voor jouw omdat je dit jaar niet bij mij kan genieten van onze kinderboom, tweede kerstdag kom ik van jullie kerstboom genieten.De warme col is ook klaar maar het was niet zo fijn breien mer die zeer onregelmatige wol, mijn vingers vonden het niet echt leuk. maar hij is wel mooi geworden.
 Vaste lezers van mijn blog weten dat ik meedoe met de mystery quilt van het gilde. En vorige week kwam het laatste blad van dit jaar met de ontknoping.
Het middenblok is een huis, het zit nog niet helemaal in elkaar maar als je goed kijkt zie je een heel nieuwsgierig Aagje voor het raam, die o zo benieuwd is hoe de hele quilt er uit gaat zien.

De hele week was het druk met cadeautjes inpakken en voorbereidingen voor de balans treffen. En nog één hele drukke dag dan kunnen we lekker genieten van de feestdagen.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen toe, Ria ;0)
   

5 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige boom en ja zonder lampjes is hij maar saai, maar zo is hij prachtig! Sterkte met de laatste drukke dagen en geniet van een fijne Kerst en ik wens je ook een heel goed en gezond 2013!
  Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een boom zonder lampjes is ook niet leuk. Nu staat hij er weer mooi bij. Ik wens je fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er gezellig uit. Gelukkig met nieuwe lampjes wel een gedoe he?
  Ik hoop dat je lekker kan gaan genieten van je vrije dagen. Hele fijne dagen en een dikke knuffel voor het nieuwe jaar. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk hoor dat je nieuwe lichtjes gekocht hebt. Nu kan je er heerlijk van genieten.
  Ik heb je nieuwsgierige Aagje gezien, hier zit er nóg eentje, hihi.
  Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is je huis gezellig, lijkt me zo erg als je lampjes het ineens niet meer doen. Gelukkig heb je het opgelost. Volgens mij heb ik het blad van het QG nog niet gehad, ben er benieuwd naar. Ook voor jouw en je dierbaren hele fijne Kerstdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen