zaterdag 16 februari 2013

Iniminie blokjes

De valentijns week is weer voorbij en we hebben weer heel wat mooi ingepakt in mooi papier, hartjes natuurlijk. Ook maakte iedereen zich op voor de voorjaarsvakantie dus het was een druk weekje, gelukkig zijn we bijna op het goede pijl wat personeel betreft. Het vakantie rooster is gemaakt en vooralsnog gaat iedereen keurig na elkaar, dat scheelt een hoop stress.
Voor het quilten was dus weinig tijd maar dinsdagmiddag heb ik de derde rij van de Temecula quilt afgekregen, en het is leuk om het zo te zien groeien. Vrijdag stond het vierde blok erop en daar ga ik morgen mijn tijd aan besteden, en ook aan het miniquiltje moet de bies gezet worden.
 Deze week heb ik me ook ingeschreven voor de reis naar de Elzas en ik hoop dat dat in september ook doorgaat. Ik heb vakantiedagen over dus het zou leuk zijn om die daar aan te besteden.
Dit weekend heb ik sinds een jaar (buiten de vakantie) voor het eerst een lekker lang weekend drie dagen achter elkaar met als kers op de taart de bee op dinsdag, en ik ben van plan om er extra van te genieten, (achter de naaimachine).
En dan is er nog iets waar ik geen weerstand aan kon bieden.
   Het miniquiltje Jeannet, de blokjes zijn 7 cm klein zo schattig, en er zijn er 2 klaar van de 16. ik heb genoeg kleine stukjes om op te maken dus dat gaat helemaal goed komen.


Weer een fijne week toegewenst door Ria ;0))


6 opmerkingen:

 1. Leuk je temacula blokjes,ik heb zopas de 2de reeks af.
  En in september ga ik ook naar de Elzas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk al die blokjes bij elkaar. Dat wordt een enig quiltje. Heerlijk dat je zo'n lang weekend hebt, kan je lekker bijkomen van de drukke week en genieten van het naaien. Heel veel plezier, ook dinsdag weer op de Bee. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je blokjes van de Temecula leuk geworden.
  Het is een heel mooi begin en een lekker lang weekend voor de boeg, dat is genieten natuurlijk.
  Fijn dat je lekker op vakantie gaat, de voorpret is al leuk ook al duurt het nog wel even.
  Geniet van je vrije dagen, groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blokken en wat leuk dat je naar de Elzas gaat. Alvast veel voorpret.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent ook weer lekker bezig, zie ik wel. Mooie blokken heb je er weer bij gemaakt. Fijn dat jullie weer goed door de Valentijnsperiode gekomen zijn. Wat is de volgende drukke periode, Pasen? En heb je genoten van je weekend? Ben je niet naar Zwolle geweest? Veel quiltplezier en tot gauw, Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk bijgelezen bij jou!
  Leuke projecten, prima geslaagde bee.
  Helemaal super!
  (je bent niet naar Fredeshiem geweest merk ik?)

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen