zaterdag 18 mei 2013

Bee van de Breukelse Bijtjes.

 Dinsdag was het weer de dag van De Breukelse Bijtjes, en Clara was de dag ervoor jarig  dus er was weer gebak bij de koffie. Ze kreeg van ons de mallen voor de Seven Sisters dus ook zij kan er nu mee aan de slag.
Hiernaast de top van Japanse huisjes van Janny, hij is gedubbeld dus hij kan gequilt worden. Let op de details en alle trappetjes en vogels en bomen. Het was een hele klus maar het is ontzettend mooi geworden.

Ook Annelies had de top klaar, en ging lekker verder met een ander werkje.

Ook het speelkleed voor haar kleinkind is klaar dus die mag komen.
 


Janny legde de blokken van de seven sisters uit en zocht een kleur voor de midden ster uit en het is deze mooie blauwe geworden. Deze kan nu ook afgemaakt worden.
 

 Lenie zocht stofjes uit en ging aan het snijden, en zo zie het effect is weer heel anders.
Marry had op de jaarvergadering een leuke tas bij zich en natuurlijk moesten wij studeren hoe hij in elkaar zit zodat wij ook zo'n leukerd kunnen maken.
 Produktief als zij is had ze in no time weer een spleel kleed in elkaar gezet voor een kleinkind, op de lichte stukken moeten afbeeldingen van Woezel en Pip komen.
 Van resten fantaseerde ze dit in elkaar maar het heeft nog geen duidelijke bestemming.

Mijn quilttop , bears Paw is nu helemaal klaar en ik kon , dacht ik lekker aan het volgende project beginnen Asian Cirkels.
Helaas is er iets misgegaan in het patroon waardoor het een en ander niet klopte, Ik had de hele zondagmiddag voor niets zitten snijden.
Gelukkig had ik nog een andere lap blauw en kon ik het aan gaan passen. En dit gaat het nu worden.

 Vanmiddag kwam ik thuis en er lag een envelop op de mat, ik heb deze keer meegedaan aan de lapjes swap van Marsha 
 Helemaal leuk en een mooie kaart en over drie maanden doe ik weer mee.

Zo dit was hel wel weer voor deze week, morgen lekker uitslapen en woensdag pas weer aan de bak.
Iedereen een fijne Pinksteren en de groeten van Ria.
 

9 opmerkingen:

 1. Heb even genoten van jouw logjes en van de mooie creaties en vooral de leuke speelkleden en wat gaaf is jouw top geworden met de Debbie Mumm stofjes! Ben heel benieuwd hoe je nieuwe top in zijn totaal gaat worden! Veel plezier met je steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je Beats Paw top enig geworden!! Ik vind het ook een leuk model, zo in de lengte. En je Asian Cirkels vind ik ook helemaal geweldig. Tjonge, wat zijn er toch veel verschillende patronen, zo leuk.
  Geniet lekker van je lange weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige werkstukken zie ik hier voorbij komen, tasje is ook prachtig!!!
  Fijn lang Pinkster-weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat laat je veel moois zien. De huisjesquilt is prachtig wat een werk. En wat een mooie lapjes heb je gekregen met de ruil. Geniet van je vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn jullie toch productief.Prachtig allemaal.
  Je asian cirkels zijn erg mooi en een leuk idee, ik heb nog een la vol met dit soort stofjes.
  Geniet maar lekker van je vrije dagen.liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige allemaal Ria. Voor mij springen de huisjes van Janny, de tas en jouw Asian circles er wel uit.
  Fijne pinksterdagen, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige quilts laat je zien, jullie zijn echt ijverige bijtjes! Ik zag de foto op Supergoof's blog van de Yoko Saito huisjes. Ik moest natuurlijk meteen even kijken want ik heb bijna mijn laatste block af. Ik maak een andere rand , heb een mooie randstof gekocht in japanse stijl. ben wel benieuwd of het wordt zoals ik me voorstel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd wat er fout is gegaan met de Asian Circles, toch niet op de 1,25 inch tussenstuk gelet? Ik hoor en zie het vast nog wel. Weer prachtige dingen zijn er gemaakt zo te zien.
  Groetjes en geniet van je vrije dagen!
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijkheden laat je hier weer zien, en wat een verscheidenheid aan quilts is er toch. De Yoko Saito quilt blijft prachtig, hoewel deze bij mij (gezien de hoeveelheid werk) wel wat verder naar beneden op mijn lijstje Wil-Ik-Maken quilts is gekomen. Ik ben echter wel helemaal weg van jouw Asian Circles: ook dit soort Japanse stoffen vind ik erg gaaf, en ronde vormen helemaal, dus dat is dubbelop genieten.

  BeantwoordenVerwijderen