zaterdag 20 juli 2013

T'is wel wennen.

De kop is eraf en de week is weer om, maandag was hectisch Maar de winkel zag er prachtig uit en ze waren toch wel blij dat ik weer terug was. Maar omdat ik op zaterdag werk heb ik de dinsdag vrij, en wat een geweldig weer was het en daarom heb ik er maar leuke dag van gemaakt. 
Nadat de boodschappen waren gehaald, en even een bakje koffie achter de computer had  genuttigd, besloot ik even in de auto te stappen en naar Den Dolder te rijden om Marina even een goede reis te wensen. Zij gaat naar Atlanta om een semenair te volgen bij Marti Michell, zodat ze ons ook weer wat wijzer kan maken. Het was even gezellig met de diverse quiltsters en natuurlijk heb ik nog wat kleine lapjes gescoord voor mijn antieke quilt die ik in de toekomst wil gaan maken ( zie het stapeltje ). Er was een vertegenwoordiger die een o zo handig Tornmes (klik) bij zich had en wat nu te koop is bij Marina. Op de weg naar huis had ik weer een reuze vakantiegevoel, heerlijk.
Eenmaal thuis een broodje gegeten, lekker buiten en daarna heerlijk achter de naaimachine, het huis was toch schoon dus dit momentje kon ik wel pakken.
En op mijn dooie gemakje heb ik het middenblok van de volgende quilt in elkaar gestikt, en die lukte beter dan de blauwe van vorige week. Ik heb nu extra op de naadjes gelet, het blok is 30 cm dus veel kleine naadjes.
Terwijl ik zo bezig was had ik echt een geluksmoment, heel blij.
Vervolgens ben ik gaan snijden en heb daarna één hoekblokje gemaakt (het wordt een kleine sampler ) en alvast een van de acht blokjes die eromheen komen. Het is wel spannend want ik hoop dat ik genoeg stof heb, het zijn tenslotte lapjes die niet meer te koop zijn en zulke grote stukken zijn het niet, dus duimen maar. Morgen ga ik de rest snijden en dan komen we er wel achter.

Bij dit wil ik het laten, dinsdag bee van de Breukelse bijtjes en het gaat weer een prachtige week worden, vooral voor de vakantiegangers. Iedereen een fijne week toegewenst en de groeten van Ria ;0))
 

 

8 opmerkingen:

 1. Ik snap je geluksmoment hoor. Heerlijk om dat te ervaren. Wat een handig tornmesje is dat. Je zit altijd te pielen met die draadjes.
  Je blok is prachtig Ria!! Dat wordt een schat van een quilt. Fijne zondag en ook fijne werkweek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige zachte kleuren Ria. Je handen zullen wel jeuken!
  Groetjes en fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zoals je het zegt van je geluksmomenten. Ik heb dat ook wel eens met patchen als alles zo mooi op elkaar aansluit. Fijn weekend nog. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit je bloc en hele mooie stofjes. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige blokken heb je gemaakt en wat heerlijk zo´n geluksmoment als je het helemaal naar je zin hebt en de zon schijnt! Hoop dat je uitkomt met de stof, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lapjes heb je gekocht en wat een mooie blokken heb je ook gemaakt. Dat werken weer even wennen is kan ik me voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zijn echt zo leuk Ria! Ben benieuwd hoe de andere blokjes worden! Ga maar lekker naaien daar in NL, want er komen zooooveeel leuke nieuwe dingen aan, die Mumm stofjes van jou komen echt helemaal op hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om je Mumm stofjes te verwerken!
  Ben benieuwd!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen