zaterdag 7 september 2013

Dinsdag bee

Wat was het afgelopen week toch weer een zomertje en dat hebben we even meegepikt in onze bee, we hebben bij Clara heerlijk in de zon zitten werken.
Het middenstuk  van Janny's PHEBE is een heel kunstwerk aan het worden en zo ontzettend netjes.
En Nel is bijna klaar met de mystery van het gilde, haar achterkleindochter wordt volgende maand twee jaar dus keurig op tijd.
En mijn LE is ook weer een stukje verder, Ik moet alleen nog even over de kleur van de blaadjes nadenken, of misschien twee aan twee.
En de zig zag rand is ook in de maak. Ik doe het allemaal in mijn eigen tempo want vanmorgen is ook de M&M club begonnen. En daar wil toch ook wel weer iets voor maken, helaas komen daar de foto's volgende week van op mijn blog omdat en door de vele deelnemers een tweede workshop loopt. En dan is het niet zo leuk als ze dan alles al gezien hebben.
Wel kan ik jullie een quilt laten zien zie ik zo'n 15 jaar geleden heb gemaakt op bestelling. Hij was voor twee heren en we hebben er toen een dagje Amsterdam van gemaakt waar zij zelf de stof uitgekozen hebben bij Den Haen en Wagenmakers.  Gelukkig hadden ze ook geinformeerd wat het maakloon zou moeten zijn. Er zit 250 uur in, de mallen kwamen uit een boek en de rand heb ik er toen zelf bij gefantaseerd. Het was een spannende tijd maar heel leerzaam.

Ik wens idereen een fijne week toe, het wordt echt quiltweer, mij gaat dat zeker lukken maar daaover volgende week meer.
Groetjes van Ria ;0))

12 opmerkingen:

 1. Leuk dat ik het middenstuk van Janny's Phebe gisteren in het echt heb gezien !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ria, leuke dingen laat je zien.
  Lijkt me echt een uitdaging om de kleuren van de LE te rangschikken... er is zooooveeel mogelijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ria

  ook ik heb Janny haar phebe gezien het is echt heel netjes,en we hadden een gezellige dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige projecten en wat een schitterend oudje laat je zien! Fijne quiltweek, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige werkstukken komen er voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wordt die Phebe ook mooi zeg, ook al zo'n favoriet van mij. Wat een leuk verhaal bij je quilt die je destijds in opdracht gemaakt hebt, het is een mooie quilt. Ook toen maakte je al een zigzag-rand, net als nu met de LE. Veel plezier ermee, en geniet van de komende tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig middenstuk van Phebe zeg!!!Mooie kleuren van de mysterie en jou LE is ook al zo mooi!

  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat wordt die PHEBE mooi zeg! En jou LE trouwens ook. Die zigzagrand lijkt me wel een heel karwei hoor, pffff.
  Leuk dat je die quilt van 15 jaar terug laat zien. Bijzonder hoor, om een quilt op bestelling te maken. Dat lijkt me toch best spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig, wat een kunstwerk!
  Jullie maken hele mooie dingen en zijn niet voor een kleintje vervaard.
  De LE vind ik schitterend, maar ik waag me er niet aan hoor! Verstandig om de dingen in je eigen tempo te doen, het moet leuk blijven hè..

  Fijne zondag, groet van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk om je verhaaltjes weer te lezen. Je doet wel heel veel zeg en dan al die clubjes. Leuk en gezellig hoor. Die quilt die je gemaakt hebt is echt prachtig en mooie kleuren. Fijne week. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's weer en ik ben heel erg benieuwd wat je met de Kaleido Ruler gaat doen. Denk er maar lekker over daar in Frankrijk de komende week :)
  Volgende week heb je vast ook weer heel veel te vertellen.
  groetjes
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen