zaterdag 26 oktober 2013

Lange saaie week.

En het was een lange saaie week een echte afknapper na zo'n heerlijke week met een mooie tentoonstelling.
Afgelopen dinsdag heb ik samen met de buurman de Magnolia gesnoeid, dus die bladeren hoef ik dit jaar niet op te ruimen.
Daarna was er nog tijd om wat aan mijn twinkling stars te doen. En eindelijk kan ik jullie deelgenoot maken van de workshop van Marti Michell met setje A en C.
Eigenlijk had ik een ander plannetje maar toen ik aan het zoeken was naar stofjes kwam ik in de Debbie Mumm bak Halloween stofjes tegen en stofjes met glimmertjes. En daar was een idee geboren. Het is een beetje een duister quiltje maar met een lichtje erop komen de glimmertjes mooi uit, en tussen de quilt en de pompoenerand komt nog een geel biesje. 

Even een detail.

Morgen gaat het stormen en tijd voor de naaimachine en ik denk dat hij een heel eind afkomt.
Volgende week is er weer een nieuwe M&M club en is dresdenplate  aan de beurt. Hiervoor wil ik de overhemden en bloesjes van mijn overleden ouders voor gaan gebruiken.

Hiernaast een foto van de voorbeeldquilt van Marina, ze gebruikte hiervoor een grote print met werkende kabouters. Een stof die je niet snel in stukjes knipt en de sterrenrand is hiervoor een leuke oplossing.

Verder kwam ik in de kast nog wat beren stofjes tegen en ik weet dat ik ze niet ga gebruiken. Ze zijn te koop voor € 5.00 plus verzendkosten. Heb je interesse laat het me maar weten.


Zo dit was het weer voor deze week, morgen lekker een uurtje langer slapen, laat het buiten maar stormen.
Groeten van Ria ;0))
 

7 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je weekend veel minder saai is/zal zijn. Vooral met de aankomende storm, haha. Hier waait het de hele dag al heel hard. Beetje jammer omdat al die mooi gekleurde herfstblaadjes er af waaien.
  Wat een leuk patroon is dat Ria. Je bent er al een heel eind mee. Heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een gezellig blogje ondanks een saaie week.
  En de sterren zien er leuk uit in de lekkere halloween stofjes mooi in stijl nu .
  Ik ben zaterdag bij het quiltcafe hoop je dan even te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een. Olie quilt en leuke stoffen zitten erin. Idd echt Halloween en voor deze tijd. Morgen lekker verder werken aan deze mooie quilt het is er echt weer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke sterretjes! Die Debbie Mum stofjes kun je daar echt goed voor gebruiken!
  Komende dagen lekker genieten achter de naaimachine en de wind lekker laten gieren om het huis! Heerlijk!
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een geweldig leuk quiltje wordt dat Ria, met die halloweenstofjes! Ik zit ook lekker op de bank te quilten en te genieten van de wintertijd. Lekker een uurtje later op. De kachel brandt, dus laat het buiten maar stormen en regenen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een saai weekje is ook wel eens lekker. Een mens moet toch af en toe wat uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ria jij had een saaie week en een lekker weekend voor de boeg, ik had graag aan de lensquilt verder willen gaan, maar ik had een hele drukke week en gisteren weg en vandaag weg dus een heel klein beetje jaloers ben ik wel op je tijd vandaag om met onze hobby bezig te zijn. Maar ik gun het je van harte hoor. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen