zaterdag 16 november 2013

Weer bijna beter

Het is maar weer eens gebleken, met het klimmen der jaren herstel je moeilijker van een flinke griep. Van mezelf ben ik gewend als ik dat naaldje maar weer de goede richting uit krijg dan gaat het de goede kant op. Dit keer moest er wel lang op wachten en dat is niets voor mij, maar woensdag ging ineens het licht weer aan en heb ik twee uur iets kunnen doen maar daarna moest ik wel weer even gaan liggen. Maar goed elke dag een stukje.
 Eerst maar de bies om de halloween stars gezet dus dit is nu een affo.
Al een week lagen de stukjes voor het nieuwe Marti Michel klaar en vorige week liet ik jullie daar het eerste resultaat zien, die heb ik helemaal uitgehaald want deze was groter dan degenen die volgden.
Maar daar hebben we een super tornmes voor door dus dat was snel hersteld. Ik wilde in het midden een vlinder en die is klaar. Nu ga ik de volgende vier appliceren en dan moet ik er nog twee maken, en dan kan het tot een geheel in elkaar gezet worden. Hoe dat moet ik nog even bedenken maar dat gaat nu wel weer lukken.
En dan nog even een foto van Janny's Phebe. Hij wordt zo mooi en ze gaat nu aan de laatste rand van de applicatie beginnen. Daarna weer zo'n mooie rode zaagtand rand, en dan komen de sterren waar er inmiddels ook al een aantal klaar zijn. De kleuren zijn zo mooi in evenwicht, shitterend.

Maandag ga ik weer aan het werk en we zien wel hoe dat loopt, tenslotte moeten we de Sint weer gaan helpen met het inpakken van de cadeaux.

Voor iedereen weer een gezellige week, en de groeten van Ria ;0))
 

8 opmerkingen:

 1. Oh, wat een mooie dingen weer,, Ria.
  Natuurlijk niet zo leuk dat je zo erg de griep hebt gehad....
  Beterschap hoor! En geniet van al je prachtige projekten!
  Lieve groet, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het flink te pakken gehad Ria! Pfff, gelukkig dat je nu opknapt. Zie je er niet een beetje tegenop om maandag weer te beginnen?
  Gefeliciteerd met je Affo! Dat is altijd een heerlijk gevoel. Hij is enig geworden! En wat een pracht, die Phebe. Veel werk! Geniet nog maar lekker van dit weekend. Groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een stevige griep, Ria! Zo zie je maar weer dat niet ieder griepje een griep is...
  Je kunt er echt behoorlijk uitgeput van raken. Maar fijn dat je maandag weer gaat werken, het zal best druk worden idd de komende tijd!
  Het vlinderblokje vind ik erg leuk, vrolijke stofjes heb je gekozen.
  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het beter gaat. Kun je toch ziek zijn van zo'n klein virusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat worden je blokken leuk Ria! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Geniet nog even lekker thuis dit weekend
  Groetjes
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je quilts hebben er gelukkig niet onder geleden. Echt heel mooi Ria. En die Phebe is natuurlijk ook geweldig.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je je weer wat beter voelt. Ik hoop dat het vandaag goed is gegaan. Je

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even afmaken ik was te snel. De quilt is erg mooi geworden en de blokken die je laat zien zijn erg mooi. De Phebe is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen