zaterdag 21 december 2013

Foute sok.

Nu zul je denken hoezo foute sok, welnu zondag was ik aan mijn fluor sokken begonnen maar ergens voelde het niet goed,
Ik was een gedeelte van het patroon kwijt maar dacht dat lukt me wel. Het werd een sok maar een foute sok. en ik ben opnieuw begonnen en deze klopt beter, ik heb ook kleinere naalden gebruikt waardoor het breisel mooier is. De andere sok is nu weer een bolletje maar wordt zeker een tweede sok.
Deze week was het erg druk op het werk en heb ik niet veel tijd gehad om wat aan mijn batik cirkels te doe maar zondagmiddag heb ik er wel een paar kunnen maken.
En al zeg ik het zelf ze zien er goed uit, ik heb de blokken op mijn sterrenquilt geprikt dus die ster in de hoek hoort er niet bij. Inmiddels is mijn stapeltje batiks geslonken tot restjes dus goed voor een mesthoop quilt zoals Marina en trijntje van der Horst ze noemen. Rest mij nog iedereen hele fijne kerstdagen toe te wensen .

Groeten van Ria ;0))
 

7 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes in die fluorbol hoor... Erg leuk voor sokken!
  En de kleuren van je batik quilt passen er ook wel bij.
  Even doorbreien aan je sokken, en je kunt er plezier van hebben. Ik geniet er 's avonds ook van!

  Jij ook hele fijne kerstdagen, en groetjes van Eliazabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne kerstdagen, Ria !
  Hier ligt nog sokkenwol... kan ik je daar blij mee maken ?
  Want dat ga ik echt niet doen en mijn moeder weigert ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur voor de sokken jammer als het niet helemaal goed is. De quilt wordt mooi. Ooit wil ik ook nog een cirkel quilt maken of misschien wel een New York Beautie. Ook van mij hele fijne Kerstdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sokken breien is voor toch echt nog teveel "abacadabra" , ik was al blij toen ik mijn sjaals klaar had ;-) Petje af dus voor je werk! Je cirkels zijn SUPER, ik vind ronde vormen altijd zo mooi. Ik wens je veel succes toe de laatste paar dagen voor Kerst op je werk (of ben je vrij?) en natuurlijk wens ik je hierbij hele fijne dagen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor die sokken, ga je ook nog een keer kerstsokken breien. Heel erg bedankt voor je kerstkaart ik wens jou in ieder geval hele fijne vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele fijne feestdagen en voor 2014 vooral veel gezondheid liefde en geluk

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ria, ja, breien gaat altijd samen met uithalen en opnieuw beginnen. Maar het komt vast goed. Fijne kerstdagen! Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen