zaterdag 1 februari 2014

Grappig.

1 februari en het is weer tijd voor een nieuwe lapjesruil.
Gisteren kreeg ik een mailtje van Ria Visser, die alles keurig verzorgd.
Als je het leuk lijkt kun je op het plaatje van de ruil klikken (bovenin de rechter kolom) daar kun je lezen hoe je je op kunt geven.
Ik zal in ieder geval de brievenbus deze week scherp in de gaten houden.
Mijn pakketje voor de ruil ligt al klaar, heel toevallig is het voor mijn nicht Sonja (klik), maar dat kon Ria Visser natuurlijk niet weten, heel grappig.
Vanmorgen hadden we de laatste workshop van Marti&Michell mallen bij Marina in den Dolder.
Het was een klein groepje maar reuze gezellig. Over twee weken kan ik weer laten zien wat het thema was, heel leuk en vele mogelijkheden. Ik had mijn sterblokken meegenomen 8 tot nu toe maar ik moet er nog zeven om de quilt compleet te maken.
De twee onderste zijn van Marina (klik) zelf zij maak allemaal oranje sterren in het midden. Nu ga ik eerst weer wat tijd besteden aan het afmaken, er liggen heel wat tops te wachten om gequilt te worden.
Tot slot nog even een update van mijn sokken.
Ja het oranje paar is erg leuk geworden, de groene wol is wat voller dus die zullen lekker warm zitten, hiervan eentje klaar en de tweede staat alweer op de pennen. Hierna ga ik echt mijn vest afmaken, is niet zoveel meer maar zwaarder werken. En dan zijn de mooie wolletjes voor de sjaals aan de beurt.

Vanmorgen heb ik even de nieuwe randjes bekeken en die zijn vanavond aan de beurt.

Zo en dan gaan ik maandag op de fiets naar het werk, ik hoop dat het droog is. Maar ik weet zeker als ik weer eenmaal de slag te pakken heb het ook wel weer lekker ga vinden.
Iedereen weer een fijne week gewenst, de groeten van Ria ;0))
 

 
 

6 opmerkingen:

 1. Ja, je sokken zijn super! Het breien gaat bijna vanzelf met zulke leuke wol.
  Lapjes ruilen lijkt me wel leuk, maar toch ben ik altijd bang net niet m'n kleuren te krijgen.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sokken Ria, dus koude voeten hoef je niet te krijgen op de fiets! Je blokken zijn prachtig, nog lekker even doornaaien en je hebt weer een quilt (en heel wat restjes minder!).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede voornemens allemaal, komt zeker dat het 1 febr. is haha. Volgende keer krijg je een ander hoor Ria, komt zeker dat jullie familie zijn beetje dezelfde smaak. Bedankt voor de reclame en tot later groetjes Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie sokken heb je gemaakt en de blokken die zijn ook al zo mooi. Je hebt veel plannen. Heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, die sokken komen goed van pas als je morgen op de fiets stapt. Lekker warm en gezellig. Goed van je hoor, die fiets.
  Je quilt schiet toch al lekker op, wordt een vrolijkerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ria, wat een leuke sterren! En sokken breien is ook één van mijn favorieten. Het voelt altijd zo heerlijk aan die eigengebreide sokken.... :) Ik heb nu bruin gemeleerd op de pennen staan....
  Succes op de fiets hoor! Vind het knap; ik ga wel weer fietsen als het wat warmer is.....
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen