zaterdag 7 juni 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Onze Bee kent geen zomerstop, dus deze week waren er twee dames niet aanwezig vanwege de vakantie. Maar met z'n vijven hebben we er toch een gezellige dag van gemaakt. En wat waren we produktief.

 Janny is bijna klaar met de Japanse bom van vorig jaar in Quiltmania, en wat is het prachtig geworden en heel veel werk. Ze wil hem graag aanmelden voor de tentoonstelling in Frankrijk.
Clara kan het niet laten en is met de vierde rol begonnen van ''Randje per week" en heeft ook voor ierdere lap een mooie klos.
Ze zijn ook allemaal heel verschillend van kleur, deze hiernaast is mooi warm van kleur.
Nel haakt maar door en is nu met een kussenovertrek bezig in de kleuren van het vloerkleed van haar dochter.
Annelies was bezig met een quilt maar bleek een bepaald stofje niet bij zich te hebben dus quilt in de tas en het haakwerk tevoorschijn. Weer een omslagdoek.
Ook hebben we nog even dunnetjes mijn verjaardag gevierd en ik kreeg van de dames de designwal van clover die ik gevraagd had, bedankt dames. En de kaart verraade mijn leeftijd. Van Janny kreeg ik nog een paarse lap en van Cara een beeldig pakketje met paarse lapjes voor mijn Paarse project.
En ik heb nu alle blokken klaar van mijn golden oldies en die kunnen nu aan elkaar worden gezet.
En dit was het voor deze week, fijne pinksteren en tot volgende week.
Groeten van Ria ;0))

 
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen. Je quilt wordt erg mooi en wat een mooi gezicht al die randjes op klossen in verschillende maten. En wat maken ze veel moois op de bee bij jouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Ria, Vandaag tijdens het bloghoppen heb ik jouw blog ontdekt, en ik zet je direct bij de blogs die ik volg, want je doet precies wat ik mooi vind! Nog van harte met je verjaardag! Groetjes, Sjoukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog van harte met je verjaardag, ik heb dat helemaal gemist~...
  Wat zijn jullie een stel ijverige en bezige bijtjes..., de b van bezig kan er nog wel bij hè, dan wordt het de BBB.
  Je blokken zijn zo leuk geworden, maar wat een werk!
  Succes met de top in elkaar maken.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Ria, ik hoop dat je genoten hebt van je pinksterdagen. Lekker in de tuin gezeten? Of toch achter de machine? Je kon in ieder geval nagenieten van een gezellige bee en een leuke verjaardag.
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn weer heerlijk bezig geweest hoor, die Breukelse Bijtjes! Echt gezellig en wat een moois allemaal! Tjonge, al die rollen met randjes, wat een productie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze allemaal leuk bezig met zulke leuke projecten! En wat een leuk cadeau voor jouw verjaardag, handig ook! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love the quilt with the houses. Quilts with houses are my favorite for some reason, but this one is especially beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen