zaterdag 12 juli 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Allereerst wil ik alle lezers bedanken die een leuke reactie hebben achtergelaten op mijn verslag over de reis Naar Ohio, leuk dat er zoveel interesse voor is.
En dan sta je weer met beide op de grond en moet je weer aan het werk. Deze keer had ik toch wel erg veel moeite om een start te maken en ben blij dat het weer weekend is. Maar de dinsdag was weer voor de'' Bijtjes''. het begon al goed met de cadeautjes die we voor de thuisblijvers mee hadden gebracht. En je snapt wel er is meer gekwekt dan gewerkt. Er werd vooral achteruit gewerkt, eens wat anders.
Lenie heeft haar blokken die ze niet gebruikte voor een quilt, tot deze leuke sampler omgetoverd. Geregen en kan worden gequilt.
Marry maakte een leuke quilt voor een kennis die voor de vierde keer gaat verhuizen. Op de witte gedeelten komen nog bloemenslingers , een beginnetje is al gemaakt.
En dinsdag was ze druk doende met een kerstkleedje, een voorbeeldje voor de dames die bij haar thuis op de bee komen.
En dit is het enige wat er uit mijn vingers kwam een nieuw blok van Lucy Boston.
En deze maakte ik de week daarvoor, eigenlijk zijn ze te snel af maar het is ook zo leuk om te doen.
Nel was weer druk met het haken van een kussenovertrek. En verder ging iedereen verder met onder handen zijnde projecten.
Vanavond met de beentjes op de bank en voor het laatst Oranje bekijken.
Natuurlijk ga ik de nieuwe randjes maken, gelukkig waren ze niet zo moeilijk de afgelopen weken zodat ik ze makkelijk kon inhalen.
Deze week ga ik tussenvulling kopen voor mijn hartjes quilt, eindelijk ga ik hem afmaken en wel voor een jonge dame van 12 jaar.

Iedereen een fijne week toegewenst, grotjes van Ria ;0))
 
 

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig ben je weer een beetje gewend in Nederland. Je hebt er in ieder geval weer een paar mooie blokken bij. Die huisjesquilt van Marry is ook erg leuk.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welcome back. Ik heb genoten van je reisfoto's. Mooi blok heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voordat je het weet ben je weer helemaal aan gewend hoor. Ik heb ieder verslag gelezen van je reis, het was geweldig en iets wat ik ook best eens wil doen.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen