zaterdag 4 oktober 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Met Sainte Marie nog in de benen en een grieperig gevoel ben ik deze week door gekomen. De week begon normaal en dinsdag hadden we Bee van de Breukelse bijtjes, het was reuze gezellig en we hadden veel te vertellen. De reis werd uitgebreid besproken en wat spullen en boekjes werden bekeken.Tussen de middag zijn we naar het dorp gelopen om de lunch te nuttigen, deze hadden we nog tegoed van Clara en mijzelf. Zo vierden wij onze verjaardag (in Mei) nog eens dunnetjes over.
Weer terug in het zaaltje gingen we vrolijk aan het werk, iedereen is met iets bezig wat al verschillende malen op mijn blog is getoond. Dus als er weer iets af is komt de slotfoto van alle projecten.
 Zoals de huisjes van Marry, heel erg leuk geworden. En weet je wat nu zo leuk is zij gaat exposeren in de Naaidoos in Nieuw Buinen, in december. Dat wordt een kleurige tentoonstelling.
Zelf heb ik weer twee hexagonbloemen gemaakt met mijn nieuwe kunstof mallen, het bevalt erg goed. Nu steek in tenminse niet meer in het karton.
En volgende week zaterdag gaan de bijtjes varen op de Linge. Al twee jaar legden we de agenda's naast elkaar en nu is het zover en we hebben er zin in.
dus volgende week weer andere foto's.

En nu ga ik mezelf een beetje rust gunnen en vroeg naar bed, de randjes zitten een beetje in het slob maar dat komt wel weer goed.
Groeten van Ria ;0))
  

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat je altijd heel erg uitkijkt naar de dinsdag!! Je vertelt altijd zo leuk over die Breukelse bijtjes en hun handwerk. Wat een enige quilt is dat met die huisjes. Zó kleurig. Hele fijne zondag Ria.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De huisjes zijn erg leuk, en jouw hexjes ook prachtig Ria. Ik zal even zwaaien als je langs komt varen :-)
    Groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen