zaterdag 18 april 2015

Pittig weekje.

En een pittig weekje was het, na een zondag in de tuin begon de werkweek weer. Dinsdag was een druk programma gepland, maar ja dat heb je soms als je alles in je vrije dinsdag wilt persen. Een half jaar geleden had al een afspraak bij de mondhygiëniste gemaakt en rekening gehouden met de geplande bee's. Dat was om half 10, om 11 uur moest ik naar de pedicure, en tussendoor heb ik snel mijn boodschappen gedaan. En een paar weken geleden lag er een brief van de RWD in de bus omdat mijn auto gekeurd moest worden voor de 28 ste. Dus ik moest om 1 uur in de garage zijn. Zo gezegd zo gedaan en eenmaal bij de garage aangekomen hing er een bordje op de deur dat ze waren verhuisd. Nou fijn dan en de mobiel gepakt, na uitleg waar ze dan wel zaten kwam ik bijna een uur later op de afspraak , op het terrein waar zij nu zitten reed geen bus en ik kon natuurlijk niet in de garage blijven wachten. Omdat ze mij geen bericht van de verhuizing hadden gestuurd kreeg ik gelukkig een gratis leenauto, zo had ik toch nog wat aan mijn middag.
En s'avonds had ik een vergadering van de winkeliersvereniging maar dat was gelukkig met buffet.
De woensdag verliep zoals gewoonlijk maar s'avonds hadden we een training van dr.A Vogel over Artrose, Rheuma en prostaat. En dat was weer erg verhelderend, ook hier was gelukkig lekkere maissoep en broodjes. Aan het einde van de training is altijd een quiz om te kijken of je goed opgelet hebt, en tot mijn stomme verbazing won ik twee bioscoopbonnen, maar snel een filmpje uitzoeken met mijn zus in de vakantie.
Donderdag was er ledenvergadering van het Quiltersgilde in Nijkerk en Janny pikte mij op om samen te gaan. Een gezellige dag met Quiltsers uit het hele land. Na een lekkere lunch Gaf Klazien Hoomans uit Sneek een show en tell van haar Quilts, met leuke anekdotes.
Werkelijk prachtig en secuur werk, leuk om te zien en inspirerend.
 
En hoe leuk is dit, er viel ook nog een leuk pakketje van Elisabeth in de bus, lila rose lapjes met een bijpassende zelfgemaakte kaart als dank voor het winnen van de Give Away. Hier ga ik  in ieder geval een sterretje in de quilt van maken.
Tussen de bedrijven door heb ik ook nog wat vingerhoedjes aan elkaar gezet, ik heb besloten er een allergaartje van te maken, lekker scrappy.

 En met de randjes ben ik na vanavond helemaal bij, en ben aan de tweede kolom begonnen. Hopelijk is de lap groot genoeg voor alle randje, we zullen het zien.

Geniet van de zon die op het programma staat voor deze week en tot zaterdag, groeten van Ria ;0))
 
 

4 opmerkingen:

 1. Nou, dat was inderdaad een vol weekje voor jou! Ik dacht even dat je pech met je auto had toen ik de eerste foto zag, maar gelukkig was dat niet zo. Wel netjes van de garage om hier voor te zorgen.
  Pittig hoor als je de hele dag gewerkt hebt om dan 's avonds ook nog nascholing te hebben...
  Geniet van de lapjes Ria, ik vond het erg leuk om iets voor je uit te zoeken. En dat was niet zo heel moeilijk toen ik nog eens goed keek naar de foto's van je creaties!
  Zo'n vingerhoedjesquilt vind ik ook leuk om te maken. Ik heb al zoveel snippertjes gespaard...
  Fijne zondag, Ria!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was zeker een vol weekje en wat een schitterend quilts
  Groetjes vanuit Zweden en een fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt zeker een druk weekje achter de rug.Mooie quilts zie ik voorbij komen en wat leuk en mooi de vingerhoeden en je randjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge, dat was echt een drukke en gevarieerde week! Al die hapjes en snapjes kwamen wel goed uit, minder zelf klaar te maken.
  Ik ben nog nooit bij zo'n ledenvergadering geweest. Ben het elke keer van plan, en dan is er weer wat anders. Deze week wat rustiger??

  BeantwoordenVerwijderen