zaterdag 2 mei 2015

Eindelijk weer eens een vrije zaterdag.

Dat is even fijn een vrije zaterdag, het was al weer een poosje geleden dat ik een normaal weekend had, maar deze week was er een lieve collega die de zaterdag voor haar rekening nam. En wat tref ik het met het weer.
Alles kon lekker worden gelucht, en ik heb mijn matras gekeerd, en de was lekker in de tuin gedroogd.
Ik ben druk bezig in de tuin, elke minuut die ik vrij ben en het regent niet neem ik mijn kans waar. Een aantal weken geleden kwam ik thuis en er stond een schutting geplaatst door de buurvrouw, tot de helft van de tuin. Voor mij een kans om eens even de heg een kopje kleiner te maken, iets wat ik allang van plan was maar de energie niet voor had. Het is een hele klus want er komt veel vanaf, en de bakken zitten al weer vol, dus bij de volgende gelegenheid de rest. Op deze hoogte is het voor mij veel makkelijker om de heggeschaar eroverheen te halen en mijn rozen krijgen ook weer lucht.
Vorige week zondag was het niet zo lekker in de tuin, dus na de nodige klussen heb ik mijn hexjes weer eens ter hand genomen. Het werkt zo prettig met de plastic malletjes van Foltvilag . En het leuke is dat deze stand ook weer op  Nadelwelt staat waar ik over twee weken naar toega met 3 quiltvriendinnen. Dus dat wordt zeker nieuwe malletjes scoren.
En zo zijn er weer zes nieuwe hexablommetjes bijgekomen, het is erg leuk om te doen, zo naast de lucy Boston  en de vingerhoedjes en de sterren niet te vergeten.
Ook ben ik weer helemaal gek van de millifiori quilts, en ik kan het niet helpen, ik ben op zoek gegaan naar mallen om zoiets e gaan maken, het liefst zonder papier.
En dat is me gelukt bij dezelfde firma als de LB malletjes, Sunset seams uit Melbourne, ach ja wat je ver haalt is ........... Internet staat ook voor niets. Hopelijk komen ze snel deze kant op.

Dit waren dan weer de avonturen van deze week, vanavond ga ik weer lekker borduren.
Groeten van Ria ;0))
 

3 opmerkingen:

 1. Het is heerlijk geweest om in de tuin te werken, ook ik kan het niet zo lang meer volhouden om te snoeien en onkruid wieden. Wat fijn dat je lekker bezig bent geweest met de hexjes!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was echt boffen met het weer gisteren! Misschien had je wel een beetje het gevoel van vakantie. Wij hebben gister een fietstochtje gemaakt.
  Leuk is dat hè, die blommen. Ik heb er ook zo'n plezier in.
  Geniet ook maar van vandaag hoor, ondanks de regen.

  BeantwoordenVerwijderen