zaterdag 21 november 2015

vorderingen

Vandaag toch maar weer even iets laten zien, vorige week was er op quiltgebied weinig te melden en was ik erg moe.
 Er zijn wat vorderingen in de randen voor Jane, de hartjes had ik al klaar liggen dus die hoefden er alleen maar aangezet te worden, nu nog 13 te gaan plus een hoek.
Dit blok heb ik op de kleine bee met de hand in elkaar gezet, ben helemaal weg van dit stofje. Morgen maar weer eens achter de naaimachine.
En vorige week zondag had ik even zin in wat anders, in het huisje moest nog een kerstquiltje komen, het patroontje is van Maaike Bakker (paperpiecing)
En de beeldige knoopjes van Funny Buttons en is daar ook te koop als pakketje zonder stof. Dat was weer even leuk om te doen, maar ook wel een gepriegel en ik merk dat mijn handen dit steeds minder leuk vinden. Maar ik doe het lekker toch, een goede oefening.
Vandaag ben ik lekker vrij, even bijkomen van alles wat er de afgelopen weken gebeurd is. En dan gaat maandag onze sinterklaas folder erin, het papier, pietjes en stafjes liggen al klaar om er weer wat moois van te maken. En eindelijk na echt een hele lange tijd komen de bijtjes op dinsdag weer samen. Dus ik hoop volgende week weer een leuk verslagje met foto's te presenteren. Want er zal niet stilgezeten zijn.
Meer heb ik deze week niet te melden, het gaat nu dan toch wat kouder worden dus ik heb een extra quilt op mijn bed gelegd die mij lekker warm houdt.
Een fijne week en groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Het zit 'm ook niet in de kwantiteit Ria, maar in de kwaliteit. En dat is het zeker: mooie punten voor de DJ heb je. Veel plezier er mee, en geniet van je vrije dag (ik heb vandaag ook een vrije dag, lekker hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een mooie punt erbij Ria. Het eind komt langzaam in zicht van deze top. Het kerstquiltje is heel leuk geworden. Bij mij schiet het niet op de laatste weken. Ik zit wat in de lappenmand ( je zou zeggen dat het quilten dan extra goed gaat 😀 Maar nee.) veel plezier morgen, achter de naaimachine, het is er weer voor! Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige jane punten heb je gemaakt. Je bent al ver. En wat een schattig quiltje in je huisje. Fijn weekeinde. Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet steeds aan slagroomtaartjes denken als ik de puntjes van DJ zie... Wat zijn ze mooi, Ria!
  Maar dat geldt ook voor het schattige mini quiltje, dat is een leukerdje...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die punten zijn erg mooi, vind die hartjes zo lief...
  En dat kleine Kerst-quiltje, wat schattig!!!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen