zaterdag 12 december 2015

Van alles wat.

Zo even vier dagen voor mezelf, even pas op de plaats voordat de laatste drukte van dit jaar losbarst.
Vandaag heb ik het huis in kerstsfeer gebracht. Een groot deel van de kerstmannen staat weer in de vensterbank, de rest staat op andere plekjes, een beetje verdeeld dit jaar.


En het kleine boompje met zelfgemaakte en gekregen kerst ornamentjes van medequiltsters staat weer in de gang.


De kerstboom in de huiskamer, vol met sentiment moest dit jaar een ander plekje omdat ik een groot quiltrek heb gekocht. En dat kan op geen andere plaats.

Ik heb wat takken in de achterkant weggelaten zodat hij mooi voor de boekenkast kan staan. Ook een goed plekje.
Verder zijn de kerstkaarten in orde gemaakt en kunnen op de post.

En afgelopen dinsdag hadden we de kleine bee, en daar heb ik mijn vlinders voelsprietjes gegeven. Morgen ga ik de top in elkaar zetten, ik word er vrolijk van.
Aanstaande dinsdag hebben we de Bee van de Breukelse bijtjes, de laatste van 2015.
We gaan weer met z'n allen lunchen in ZiZo dat is deze zomer heel goed bevallen. En dan sluiten we een toch wel roerig jaar af. De agenda's zijn al weer volgepland voor volgend jaar, we gaan lekker door.
 Maar er zijn ook weer twee puntjes voor Jane gemaakt, de vaart is er niet uit hoor.
De randjes staan op een heel laag pitje  want mijn stof is niet groot genoeg . Dus ik ga wat leuke randjes selecteren om het af te maken.
En vanmiddag kreeg ik een mailtje van een collega, de kerstboom in de winkel is ook klaar. Helemaal in haar kleur, roze.
En hierbij sluit ik dit stukje van deze week, allemaal een goede voorbereiding van de Kerst. Tot volgende week, groetjes van Ria ;0))

 

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk om even pas op de plaats te maken, Ria! Zo houd je het 't langste vol. Deze donkere dagen nodigen wel uit om het huis in kerstsferen te brengen hè.. Ik kreeg vrijdag ook opeens de kriebels. Normaal gesproken pas nèt voor kerst!

  Fijn weekend, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ria, dat ziet er gezellig uit! Hier is ook alles al in kerstsfeer. Ik hoop morgen eens even tijd te hebben om een blogje te schrijven, maar heb het ook erg druk de laatste tijd. Fijne feestdagen alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er al heel gezellig uit bij je Ria! En je vlindertjes zijn zo leuk!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch maken al die leuke kerstdingen het gezellig in huis, vind je niet? Al lijkt het weer helemaal niet op kerstweer, met sneeuw en zo.
  Wat zijn die vlinders toch leuk Ria, het patroontje, maar ook de lapjes.
  Sterkte gewenst voor de nog drukke winkeldagen!

  BeantwoordenVerwijderen