zaterdag 28 mei 2016

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Dinsdag was weer de Bee van de Breukelse Bijtjes, Jammer
genoeg heeft Marry de groep verlaten en wat zullen we haar kleurige werken missen. Hopelijk komt ze tot inkeer, laten we het hopen.
Na het vieren van mijn verjaardag, gingen we lekker aan de gang en daar zal ik de resultaten van laten zien.
 Deze mooie top is van Janny, een langdurig project van Japanse stoffen en een patroon uit de Quiltmania. Het zijn kleine blokjes met een golfje in de sashing, echt een geduldwerkje.
Ook is Janny's Tile quilt klaar, precies op de honderdste geboortedag van haar vader. Hij is gemaakt van de gebruikte (gewassen) zakdoeken van haar vader, een prachtige herinnering.

En Annelies genoot van haar nieuwe aanwinst een Singertje uit 1949, heel handzaam om mee te nemen als je alleen maar rechte naadjes moet stikken. De gebruiksaanwijzing moet er nog wel even naast liggen.

En deze eigenwijze aap is natuurlijk weer gemaakt door Nel, Lenie was druk met de Hexen (vergeten een foto te maken).
En eindelijk is mijn hartjes quilt af, alleen nog afbiezen en een label en dan gaat ze op reis voor een goed doel. Hierna gat de volgende UFO afmaken, ik denk dat het een van de expirimenten van de Marti Michel club wordt want daar ligt nog een heel stapeltje van.
Clara was alleen even met de lunch en de thee aanwezig.

Verder ben ik druk met het reorganiseren van mijn hobby kamer en de tuin.
Iedereen weer een fijne week en groeten van Ria :0))
 


6 opmerkingen:

 1. Genieten hoor van al die foto's ! Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat jullie groepje kleiner is geworden! En wat een leuke projecten worden er gemaakt! Succes met je reorganisatie in hobby-kamer en tuin.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, jouw hartjesquilt is MOOI ... Prachtig evenwicht in licht en donker! Ik kom er niet op uitgekeken en zou wel even willen voelen....
  Heerlijk om met elkaar te handwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap heel goed dat je nog steeds moet wennen. Na ál die jaren.
  Je hartjesquilt is enig geworden en leuk vooruitzicht toch, die workshop. Weer heel wat anders. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria, een beetje een late reactie van mij. Ik had je blog al wel gelezen, maar toen geen tijd om te reageren. Wat een mooie dingen laat je deze keer zien. De hartjrsquilt is prachtig geworden, en de zakdoekenquilt vind ik ook érg mooi! Die golfjesquilt is heel apart, ik heb dat nog niet eerder gezien, het lijkt me niet zo makkelijk om te maken. Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen