zondag 1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar


Voor iedereen een gelukkig en een gezond Nieuwjaar!!


En vooral een jaar vol zonneschijn en creativiteit en vrede. En dan is het 1 januari en kan het huizen project 2012 van start gaan.
Hiernaast staan de eerste vier huizen waar ik met veel plezier op tweede kerstdag aan gewerkt heb. En wat is het leuk om in de scraps te duiken, je komt zo alle stofjes van de gemaakte werkstukken tegen. Natuurlijk ben ik begonnen met een kerst huisje, daarna kwam ik bij de scraps van de quilt die ik in Houston ben begonnen. En van  dubbelzijdige lagen nog keurige strips te wachten.
Ik weet nog niet wat voor kleur de sashings krijgen, waarschijnlijk donker blauw maar dan moet er eerst een stapeltje af zijn om dat goed te bepalen. Intussen heb ik al weer nieuwe scraps klaar liggen om verder te bouwen, zoals ik al eerder schreef zijn ze 10/10 en maak ik ze in paperpiecing en ga ik door todat hij op een bepaalde plaats in huis past.
Ook de dames van de bee zij druk bezig en ik zal ook van hun de huisjes op mijn blog plaatsen.


Ik de week van kerst ontving ik ook weer een nieuwe siggy van Truus de Jong uit Dronten.


Ja ik spaar ze nog steeds en iedereen die wil ruilen is welkom, ze liggen klaar.

7 opmerkingen:

 1. Voor jou ook een gelukkig en gezond 2012. Je eerste huisjes zijn leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel gelukkig nieuwjaar ook voor jou en dat er nog maar veel huisjes mogen volgen. Ze zijn heel goed gelukt! Ik doe het nog steeds zonder papier en dat bevalt me nog prima.
  Groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jou wens ik hetzelfde: een heel fijn en gelukkig jaar met aan het eind een heel dorp van huisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijne, gezond, gezellig en creatief jaar gewenst en ik hoop dat we elkaar dit jaar weer tegen mogen komen, dikke knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie huizen zijn dit, en al zoveel leuk ook in al die verschillende stoffen. En natuurlijk ook een heel goed, gezond en creatief 2012 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al het goede voor dit jaar, wens ik je
  en ik hoop weer vaak langs te komen,om te genieten van je verhalen, patchwork en foto's op dit blog.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een beetje een late reactie, maar ik wens jou natuurlijk ook alle goeds toe voor het nieuwe jaar. En veel bouwplezier met de huisjes.

  BeantwoordenVerwijderen