zaterdag 11 februari 2012

Huisjes

De verkoudheid is bijna over, dus ik kan weer een beetje helder denken. Afgelopen dinsdag zouden we grote bee hebben, maar en zijn er twee naar warme oorden, en van de ander was de auto kapot en ik was niet lekker dus we hebben het maar afgeblazen. Dus ik ben heerlijk achter de machine gekropen en er zitten 32 huisjes aan elkaar.


En er zijn ook weer 4 huisjes gebouwd, met de sashings er al aan. Het was de hele week beredruk in de winkel en op de vijver achter de winkel werd volop geschaatst.
Nu eerst maar een weekendje bijkomen, ik heb lekker vrij maandag en dat is zeer welkom. Eens kijken of en weer wat huizen gebouwd kunnen worden.

6 opmerkingen:

 1. Jij doet dus niet aan vorstverlet! Er wordt stug doorgebouwd. Heerlijk dat je maandag vrij hebt. Fijn weekend en rust lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je huisjes zien er erg leuk uit. Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lading heb je er al! Je loopt bijna gelijk! Veel plezier met je steekjes en geniet van je vrije dagen, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn al heel wat huisjes bij elkaar zeg, mooi. Fijn dat je weer wat opgeknapt bent, niets zo vervelend als ziek zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige quilt weer. Het lijkt me ook heel leuk om tedoen. Je kunt al je fantasie erin kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen