zaterdag 28 april 2012

huisjes

Het blijft rommelig op het werk, al die rompslomp wat een overname met zich mee brengt.En tot overmaat van ramp is vannacht de computer van een kassa overleden. Dat kon er ook nog wel bij op de drukste dag van de week. Dus de hele dag op één kassa gewerkt, gelukkig konden de klanten er begrip voor opbrengen, dat wil ook nog wel eens verschillen.Pas dinsdag kunnen we iemand bereiken die een nieuwe computer kan organiseren, lang leve de techniek. Lang leve de elektronica a;s er ook maar iets faalt kun je gelijk niet meer verder.


Maar goed deze week was er dus weinig tijd om te quilten, de auto moest voor de keuring en dat lag op de weg naar  Marina. Dan maar even tussen vulling kopen voor de batikquilt en even gezellig lapjes-babbelen, daar knapt een mens van op, quilters in ieder geval.


Dinsdag hebben we de Breukelse Bijtjes , dan kan ik hem misschien dubbelen, het is nogal een grote lap. Vorige week zondag heb ik nog wel de Kaffe Fasset quilt doorgestikt en een mal gemaakt voor de driehoeken, ook een klusje voor de bee.


Deze week is een korte week met koninginnedag en zaterdag heb ik vrij om naar de tentoonstelling in Veldhoven te gaan met z'n viertjes, heerlijk.

6 opmerkingen:

 1. Tja, een computer is geweldig, maar als hij het niet meer doet, brrrrrr, vooral op je werk! Gelukkig dat de klantjes geduld hadden. Ga maar lekker genieten van dit weekend en het vooruitzicht op Veldhoven. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een heel fijn lang weekend en een lekkere werkweek en natuurlijk veel plezier in Veldhoven! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij had een goed gevulde week en een mooi weekend voor de boeg, veel plezier.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier in Veldhoven Ria! Ik had ook willen gaan, maar moet even een stapje terug doen,vanwege mijn drukke leven op het moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals ik het lees ben je aardig druk geweest deze week. Je huisjes worden mooi en veel plezier in Veldhoven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He, worden jullie over genomen? Ik hoor vast wel een keer van je hoe en wat. Balen van die computer, hopelijk is het snel verholpen. Veel plezier alvast in Veldhoven, zelf ben ik er zaterdag niet. Ik ga morgen om de stand op te bouwen, dan vrijdag als bezoeker en zondag werk ik in de stand.

  BeantwoordenVerwijderen