zaterdag 28 juli 2012

Vakantie voorbij

Helaas is de vakantie voorbij en er moest deze week weer gewerkt worden, de volgende twee zijn nu weg dus op het werk is beperkte bezetting. Met weemoed trok ik de deur maandag achter me dicht, ik heb zo heerlijk relaxed vrij gehad ondanks de regen die veelvuldig viel. Er is veel opgeruimd en de nieuwe computer is helemaal geweldig. De oude gaat deze week naar zijn laatste rustplaats, maar hij heeft mij veel plezier gegeven.
De collega's hadden flink hun best gedaan in mijn vakantie en verdienen een dikke pluim. Ja en dan zit je gewoon weer in het ritme.
Mijn zus was terug van vakantie en is heerlijk op mijn vrije dinsdag bij mij op visite geweest en heeft mij geholpen om de oude computer leeg te maken.

We hebben genoten van de mooie dag en lekker gekletst op het terras.

Er is deze week ook nog één huisje gemaakt, meer zat er niet in.

De kop is er weer af en volgende week weten we niet beter meer.

Alleen nog een oproepje Rina heeft nog niet gereageerd op de Give away en ik wil haar graag de lapjes toesturen weet iemand wie Rina is??????

Voor iedereen een fijne week, groeten van Ria ;0)

9 opmerkingen:

 1. Fijn dat je op zo'n heerlijke vakantietijd kan terugkijken en dat je computer goed bevalt. Sterkte maar weer met je werk Ria en een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vakantie gaat altijd snel voorbij! Leuk huisje!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met weer in het ritme komen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ria, werk ze weer en geniet gewoon nog maar even met mij mee ;-) dan kom je nig eens ergens toch? Is het nu niet heel warm in de wnkel bij jullie of hebben jullie zoiets alsairco? Sterkte maar en nu weer netjes aan de huizen he,ik ga er ook weer mee aan de slag, maar eerst nog een weekje akantie houden!
  Groetjes uit Bar Harbot, Maine, USA
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi huisje heb je ondanks de drukke week tcch nog kunnen maken, fijn dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een nieuwe computer is inderdaad heerlijk als je hem weer helemaal op gang hebt. Lief van José dat ze je geholpen heeft. Doe haar de groetjes van me. Verder sterkte in de winkel. Gelukkig is het niet meer zo heet.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je hebt genoten van de vakantie en veel hebt kunnen realiseren. Leuk met je nieuwe computer ook gelijk een en ander op je blog veranderd. Ziet er prima uit zo.
  Mijn vakantie duurt nog 2 weken en hopelijk kijk ik daar na afloop net zo tevreden op terug als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat je vakantie weer voorbij is, zoiets vliegt altijd weer om. Maar gelukkig kun je terugkijken op een paar lekkere weken. Ik was vorige week nog even in de winkel, maar ben je denk ik net misgelopen. Succes ermee, en veel plezier met de huizenbouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love your cottage. I have made some and have gotten behind! You have inspired me so now I will get back to building more! :) Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen