zaterdag 18 augustus 2012

Avonturen van deze week

Na een week lamlendigheid ben ik weer helemaal terug, ik heb weer energie en de hele week leuk gewerkt. En ik ben blij dat de pijn verdwenen is.
Echter op mijn vrije dinsdag waren er toch weer wat wolken aan de lucht, het lampje van de rem bleef branden en het was volgens de garage niet een goed plan om daar mee door te rijden. De rechter remklauw was kapot en de remvloeistof lekte weg, een heel duur onderdeel, slik.
Gelukkig zijn de jongens van de garage vindingrijk en er werd een goed onderdeel van de sloop gehaald en ik kan een stuk voordeliger weer veilig rijden.Ook de computer werkte niet helemaal mee.
IK werk graag in Google Chrome maar ik vrees dat dat niet meer gaat lukken. Ik ben namelijk niet oplettend geweest en heb de toolbar van Babylon gedownload en kwam er niet vanaf. Na zoeken op fora kwam ik de tip tegen om het via programma's verwijderen , het kwijt te raken. Vergeet het maar, de pestkop plaatste een alíën hoofdje en was er niet vanaf te halen. Toen heb ik de helpdesk van mijn virusscanner gebeld en die raadde mij aan om Chrome te verwijderen, tja dan ben je het kwijt  maar als ik Chrome weer wil installeren komt het weer te voorschijn, heel vervelend , dan maar een andere browser grrrrr..........
Vandaag heb ik mijn vrije zaterdag en probeer het zo koel mogelijk in huis te houden wat aardig lukt. Na de boodschappen van vanmorgen en de was lekker aan de lijn in de tuin, ben ik even afgetuft naar Den Dolder.
Even naar Marina wat stofjes voor het babyquiltje erbij kopen en vlisofix.
En wat was het weer gezellig, even wat drinken en lekker kletsen en het was nog koel in de winkel. Met een tevreden gevoel weer naar huis. Na een broodje in de tuin en even relaxen, ben ik naar binnen gegaan om dit stukje te schrijven. En dan ga ik lekker achter de naaimachine, die heeft al lang genoeg stilgestaan. Binnen een uurtje is het in de tuin toch niet te zitten, dan doen we vanavond wel weer.

Voor iedereen weer een zeer zonnige week toegewenst, en geniet ervan.
Groeten van Ria ;0))

8 opmerkingen:

 1. Oh dat is mij ook gebeurd met Babylon. Uiteindelijk is het me toch gelukt om te verwijderen bij programma's verwijderen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat je weer veilig kan rijden en dat ze daar in die garage zo behulpzaam zijn.
  Wat een gedoe soms hè, met die computer. Soms kom je van die onverwachte vervelende problemen tegen.
  Nou joh, geniet maar lekker van dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer opgeknapt ben Ria, en wat een ongelofelijke mazzel dat je net met dit hete weer je vrije zaterdag hebt !
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ria, ik vond het een eng verhaal zo'n engerd op je scherm! Leuk je weer even gezien en gesproken te hebben!
  Groetjes
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig ben je weer opgeknapt. Computers leiden soms een eigen leven. Gelukkig kan mijn DH het meestal wel oplossen. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk heb je nu geen last meer van ongewenste dingen op je scherm. Is misschien FireFox iets voor je ipv Chrome? Veel succes met je babyquilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie aankopen heb je gedaan en wat een geluk dat het zo is afgelopen met je auto. Fijn ook dat je niet zoveel pijn meer hebt en met de computer wat een gedoe is dat soms ongevraagd dingen erop zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat vervelende Babylon is bij mij ook ineens spontaan opgedoken vorige week. Ik heb het nog niet weg kunnen krijgen, heel irritant...want ook ik wil gewoon chrome.....

  BeantwoordenVerwijderen