zaterdag 1 september 2012

De laatste week van Augustus

Het is alweer de laatste week van augustus en de R is weer in de maand, dus iedereen gaat aan de vitamientjes.
Deze week was ik twee dagen vrij en wat heb ik veel kunnen doen.  
Als eerste heb ik de twee laatste huisjes gemaakt, het etiket en het zomerhuis, en hierna gelijk alles netjes opgeruimd.
Een heerlijk gevoel, nu kan ik over de rand na gaan denken.En gelijk erachter aan het speldenkussen afgemaakt, ik heb er stofjes voor gebruikt die ik als setje in Amerika had gekocht, en ook het huisje voor het etiket is van deze stofjes gemaakt. Ook hier alles weer netjes in de opgeruimde kast teruggeplaatst.

En toen een harde plof in de gang, het Quiltniews was gearriveerd. natuurlijk gelijk gaan bladeren en op zoek naar het nieuwe blokje van de mystrie -quilt.Er moeten vier sterren worden gemaakt. dus gelijk de patronen gemaakt en eentje uitgeknipt voor onder de televisie die avond. De sterren komen aan de randen . nu ben ik niet meer zeker van de stof die ik daarvoor had uitgezocht, Maar dat is van later zorg. De andere sterren zijn geknipt en die kunnen in het weekend worden gemaakt.


Tenslotte heb ik gewerkt aan het quiltje voor Bram, het schiet al aardig op, het gezichtje moet worden geborduurd en het koordje voor de verfpot. Dan nog de verfkwast en de blaadjes (ook weer een heel gepriegel), en dan kan er begonnen worden aan de randen.

En ja het lukt weer om foto's te plaatsen, de oude manier werkt niet meer.
Maar gelukkig kreeg ik een mailtje van Haar en zij wist nog een manier om ze te plaatsen, nogmaals bedankt Chris.

Een nieuwe week ligt voor ons en ook de Bee van de Breukelse Bijtjes, hopelijk bekomt mij dit beter dan vier weken geleden.

Voor iedereen een hele fijne week en een zonnetje.
Groeten van Ria ;0)6 opmerkingen:

 1. Je hebt veel gedaan ! Wat wordt Bram leuk zeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel gedaan en Bram's quiltje wordt echt enig! Het speldenkussen is ook al zo leuk! Fijne week, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben jij druk geweest zeg op je vrije dagen! Je huisjes klaar, dat is vast een hele opluchting. Bram wordt heel erg leuk, hard gewerkt hoor. En je mysterie ziet er ook heel erg kleurig uit .... Petje af hoor!
  Fijn weekeinde,
  Groetjes van Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je veel leuke dingen gemaakt. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou jij bent ijverig geweest! Dat quiltje voor Bram is LEUK en je speldenkussentje is ook enig geworden. Leuke herinnering ook door die lapjes uit Amerika. Sterkte maar weer deze week met je werk en liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je veel gedaan en wat wordt het quiltje voor bram mooi.

  BeantwoordenVerwijderen