zaterdag 15 september 2012

Tentoonstelling in Deventer
Vorige week zondag ben ik met Janny naar de gilde tentoonstelling in Deventer geweest, na enige omzwervingen hebben we de parkeerplaats aan de overkant van de IJssel weer gevonden.

En wat is het toch een mooi plaatje. Na eerst een bakje koffie op een terrasje gingen we richting kerk. De quilts die er hingen waren erg mooi en hoog van kwaliteit en veelzijdig. Natuurlijk is de tentoonstelling een feest van herkenning en er waren vele bekenden, altijd leuk om even bij te praten.
Ook waren er genoeg winkels maar ik ben sterk geweest en heb niets gekocht, dat heb je als je alles weer in je eigen kast kan vinden.Al je op fotoalbum klikt kun je mijn impressie van de tentoonstelling bekijken.Sorry dat het een beetje rommelig is maar ik heb weer problemen met het uploaden van de foto's. Vorige week had ik fire fox geinstalleerd maar ook dat programma werkt nu niet meer het heeft met cookies te maken maar ik heb geen idee hoe ik hier iets aan kan doen. Maar in ieder geval kan ik wel een foto plaatsen van mijn huisjesquilt, nu even kijken hoe we de rand gaan maken.
 
 
 
 
Dan nog even mijn sok, dinsdag ben ik bij Marina op cursus geweest om te leren sokken breien. Lang geleden op de huishoudschool moest ik geitenwollen sokken breien en tot aan de hiel ging het goed, de rest heeft mijn moeder toen afgebreid.
Dus ik ben benieuwd hoe ik het er dinsdagavond vanaf breng, mijn moeder kan ik niet meer te hulp roepen.
Maar met de hulp van Marina gaat het zeker lukken.

Morgen gaan we met z'n drieën  naar het Quilterspalet voor een workshop van Sue Daley, dus dat gaat een hele leuke dag worden.

Groeten van Ria ;0)

9 opmerkingen:

 1. Zeker weten!
  Je sok ziet er prima uit en je huisjes zijn super!
  Tot dinsdag ...
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je foto's. Ik kon zelf niet in Deventer zijn en zit te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je huisjes zijn mooi en wat leuk sokken breien. Ik ga zo even in het fotoalbum kijken ik kon ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, wat een plaatje is dat altijd, Deventer aan de IJssel. Mooie foto's van de tentoonstelling.
  Je huisjesquilt vind ik enig. Mooi formaat. En die wol voor de sokken vind ik ook erg leuk, vrolijk. Brrrr, ik begin daar niet meer aan, sokken breien. Heb er héle slechte herinneringen aan uit mijn hele jonge jaren. Jammer. Maar jij veel plezier er mee en ook met die workshop. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! Door de foto's op de verschillende blogs ben ik er toch een beetje bij geweest. Je huisjesquilt is prachtig, ben benieuwd naar je rand. Leuke stofjes heb je gebruikt.
  Sokken vind ik ook zo leuk om te doen en ze zijn heerlijk warm in de winter.

  Groeten, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Je huisjesquilt is geweldig. Succes met de sok en veel plezier bij Sue Daley.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja het was genieten daar en jammer dat we elkaar deze keer niet hebben gezien! Maar ik wens je veel plezier met je huisjesquilt die er nu al beeldschoon uitziet en met je cursus, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En je zag vanavond dat die hiel echt niet zo moeilijk is als je dacht!
  Of wel? Tot volgende week op de laatste sokkenles....de teen!
  Groetjes
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen