zaterdag 6 oktober 2012

Bee van de Breukelse Bijtjes

Dinsdag was het weer zover, de dag van de maand waar ons hele groepje naar uitkijkt, en het was weer een gezellige boel. Iedereen kon weer haar verhaal kwijt en ondertussen stonden de handen niet stil. Clara had haar stairway to heaven quilt meegebracht en met behulp van Janny is hij gedubbeld en kan Clara aan het quiltwerk beginnen. Lennie was druk in de weer met de vliegertjes, helaas ben ik wat foto's vergeten te nemen maar dat komt volgende keer weer goed.

Annelies maakt eindelijk een quilt af voor zichzelf, zo vaak is zij bezig met goede doelen quilts dat ze er zelf een beetje bij in schiet. Het is een smaakvol dresden plate geworden.

Marry had een mooi patroon van Cordi Atelier om gebruik te maken van deze leuke bloemetjes stof in kleurverloop, en natuurlijk weer felle kleurtjes.
 En onze Nel is helemaal in de ban van het haken, voor zichzelf haakte ze een mooi kleed, en voor haar achterkleinkinderen is zij druk met het haken van leuke beestjes. En al die kleurtjes katoen bewaard ze in die leuke tas op de achtergrond, ook gehaakt.
Janny ging verder met de mooie Japanse huisje, ook hiervan volgt volgende keer weer een foto.

En ik  zelf kwam na heel lang puzzelen weer op gang met de Japanse puzzel, ik had er lang niet aangewerkt dus was even het spoor bijster, maar ik heb wel besloten dat hij niet groter wordt dan dit formaat.
En dan het andere virus wat zich sinds kort weer heeft geopenbaard, het eerste paar sokken is inmiddels klaar en het tweede paar schiet ook al lekker op. Dat worden geen koude voeten deze winter. En er liggen nog een paar bolletjes te wachten.
Inmiddels is wel duidelijk wat mijn lievelingskleur is, en vanmorgen ben ik bij Marina geweest op mijn mooie paarse wol op te halen. 
Natuurlijk met patroon wat ik moet we houvast hebben  anders komt er niets van terecht.

Wat ben ik blij dat mijn computer het weer goed doet, dat kunnen we op het werk helaas nog niet zeggen maar we houden moed.
 Allemaal weer een fijne week gewenst door Ria ;0)


9 opmerkingen:

 1. Die Breukelse bijtjes weten er wel raad mee, met al dat verschillende handwerk. En dan ook nog voor achterkleinkinderen! Wat enig. Heerlijk dat je die Bee hebt Ria, ik kan me voorstellen dat je daar elke maand weer naar uitkijkt. Even ver weg van je werk. En fijn dat je pc het weer doet. We kunnen dat ding niet meer missen hè?! Heel fijn weekend. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zijn goed bezig. Gezellig z'on bee waar van alles wordt gedaan. Je sokken zijn ook mooi. Succes met het nieuwe garen . Je hoeft je niet te vervelen ,je kunt weer even vooruit. Gr. Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie dingen laat je zien en wat een gave sokken! Helaas kan ik geen sokken dragen, maar deze zien er gewoon gezellig uit! Fijne week, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supersokken en je volgende paar schiet ook heel erg op! Goed gedaan joh en ben zo benieuwd naar je vest....
  Fijn weekeinde,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om zo creatief met elkaar bezig te zijn! En zoveel moois. Hoe kom je toch aan die mooie plaatjes onderaan je bericht, ik vind ze zo leuk elke keer weer wat anders, ook daar ben je creatief in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt weer voor je gezellige verslagje. Wat zijn jullie toch allemaal zeer actief bezig.
  Je japanse puzzel is wel erg leuk en nu maar hopen dat het koud zal worden dan kan je lekker je sokken aan.Fijne week groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er is vast een reden voor dat ze het Japanse puzzle noemen, wat een gepuzzel is het toch altijd weer. Maar hij wordt wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's laat je ons weer zien, en je sokken zijn erg vrolijk. Wat balen dat de computer op je werk het nog steeds niet goed doet... Hopelijk komt er snel een werkende oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie werkjes komen er weer voorbij, gezellig lekker kletsen en bezig met lapjes of draadjes.

  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen