zaterdag 10 november 2012

Clamshells en Mandjes

Op het werk is het druk voor de Sint er komt van alles binnen, en we zijn met weinig mensen. Het is druk in mijn hoofd, de recente crash van de computer op het werk, waardoor we enige dingen kwijt zijn en ook de overname van de zaak in april geven mij op het ogenblik veel stress maar daar zal ik mee moeten leven. 
En toen ik deze week wat verschillende logjes afging ter verpozing, kwam ik ineens het mandje van Sue Daley weer tegen. Hier had ik in september een workshop bij het Quilterspalet in gedaan. En wat wil nu het geval ik had nog een stapeltje blauwe lapjes liggen die te klein waren voor het project wat ik destijds van plan was.
 Je snapt wel ik hoefde niet lang na te denken en ook niet te zoeken, want sinds de opruiming deze zomer weet ik precies waar alles ligt.
Ook de ondergrondlapjes lagen al snel op de snijmat.

Door de snelle methode van Sue, met dat piepkleine flesje lijm kan je gelijk aan de slag en al snel waren er 4 mandjes klaar, en de rest ligt in de starthouding. Een lekker werkje om alles even in te vergeten.

 
Maar ook het miniquiltje van de Little Things club is al een eindje gevorderd, de onderste drie rijen moeten nog worden vastgezet,
Wie had gedacht dat ik het werken met papiertjes toch nog leuk ging vinden.

Vandaag had ik mijn vrije zaterdag en hij kon niet beter uitkomen, na wat HH klussen ben ik er lekker voor gaan zitten met een CD-tje van Enya (om tot rust te komen), aan tafel lekker knippen en plakken dus de voorraad mandjes voor deze week ligt klaar.

Ik wens iedereen weer een fijne en creatieve week toe, Groetjes van Ria ;0)

9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke hobby hebben we toch hè Ria?! Je bent bezig, en toch ontspant het en geeft het resultaat je voldoening. Heerlijk om alle dagelijkse beslommeringen even opzij te zetten.
  Enig, die mandjes en die clamshells ook. Dat lijkt me toch best nog een priegelwerkje, maar het resultaat mag er zijn! Nou joh, geniet verder van je weekend en leef maar bij de dag! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch heerlijk om een hobby te hebben die rust geeft. Leuke mandjes en mooie clamshells.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker he weekeinde! Vandaag heb ik de nieuwe sokkenwol uitgepakt in de winkel waar we het over gehad hebben, lekkere frisse kleurtjes in dikte 6 draads. Nu nog even bedenken welke ik ga maken, alhoewel de buurvrouw van de winkel vroeg een paar voor haar verjaardag van de blauw met groene variant! Volgende week krijg ik nog meer wol binnen, weet al niet meer wat allemaal ;-)
  Groetjes
  Marina
  P.S. Dat met die mandjes mag je me nog eens uitleggen, wij hebben dat patroon met di mal ook in de winkel liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Word mooi je mandjes en schitterend die clamshells
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn dit toch leuke mandjes, het lijkt me ook erg leuk om ze te maken. En wat worden de clamshells mooi. Pas maar goed op jezelf in al die drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zijn de mandjes en de clamshells. Heerlijke hobby hebben we toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He lieve Ria, heb met je te doen met al die drukte met de Sint en dan komt die Kerstkerel er ook nog achteraan. Nou meissie doe rustig aan als het kan en geniet lekker van die vrije uurtjes. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi die mandjes in blauw! en die clamshells zijn ook al zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat schattig zijn die blauwe mandjes, maar ook je clamshells zijn erg mooi. Succes de komende (drukke) tijd op je werk, en denk goed aan jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen