zaterdag 3 november 2012

Eindelijk terug in blogland

Het was even afzien, twee weken lang verstoken van internet, geen mailtje en geen logjes.
Dan merk je pas hoezeer je leven verweven raakt met deze zaken, ik ben ontzettend netjes behandeld door de KPN en er was dagelijks contact met dezelfde persoon en de onkosten worden gecompenseerd. Donderdag werkte het internet 10 min.om daarna weer stil te vallen, ik kon net wat mailtjes ontvangen. Maar vrijdag werkte alles weer en ben ik begonnen met bij lezen.


In juli kregen we het geboortekaartje van Bram, het zoontje van mijn collega uit de apotheek, en toen gingen er voor mij wensen in vervulling. Ik kon iemand blij maken en voor mij een uitdaging om een leuk quiltje te maken.
En dit is het resultaat van veel gepuzzel, donderdag kwam mijn collega weer werken en heb ik het pakje overhandigd, ze had echt geen idee wat daar nu in kon zitten. Ze maakte het open en zag de achterkant en riep wat leuk, maar toen ze het omdraaide schoot ze wel even vol. Zij en haar man zijn er erg blij
 mee en het krijgt een mooi plekje aan de muur.

En hier is de achterkant van het quiltje, dat ik bij toeval vond bij Marina toen ik sokkenbrei les was, precies de goede kleur, hoe bestaat het.


En nu we het over sokken breien hebben, dit zijn de vier paar warme sokken die ik af heb, er zijn nu nog resten die gecombineerd met effen wol ook nog twee paar op zullen leveren. Nu ben ik in de weer met mijn vest want de herfst is in volle gang. 

En ik heb alle attributen voor een sfeerhoekje weer eens opgezocht, inclusief het kleine quiltje met pompoenen.
Afgelopen donderdag ontving ik het eerste pakketje van de Sue Daley's Little Things club, dit wordt verzorgd door het Quilterspalet uit Den Haag.
Je kunt kiezen tussen een materiaalpakketje of een pakketje met stofjes erbij, nu heb ik genoeg stofjes dus ik koos voor het eerste. Zoals te zien is ben ik al begonnen met knippen en plakken, een leuk klusje voor de avond.

Zo dat voelt fijn om weer te kunnen delen, en ga nu lekker de andere logjes lezen.

Voor iedereen weer een hele fijne week, toegewenst door Ria ;0)

 
 


11 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je weer in blogland terug bent.
  Het is echt een hele leuke en mooie quilt geworden voor Bram, begrijp dat zijn moeder er blij mee is en wat een ijver met al die sokken.
  Ben ook benieuwd naar je vest. Succes met de quilt van Sue. fijn weekend groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug in Blogland! Je quiltje voor Bram is super geworden en je sokken zien er prima uit, jij zult geen koude voeten hebben deze winter.....
  Tip voor je restjes sokkenwol: kan je ook heel leuk een mini sokje van maken om als baby cadeautje te geven, altijd leuk om in een kaart te stoppen bijvoorbeeld! Maar de streepsokken zijn natuurlijk ook heel leuk om te maken, mijn sokken met de roze amerikaanse wol zijn bijna af en ik heb nog heel veel over, dus daar maak ik denk ik ook streepjes sokken van of toch maar babysokjes? Moeilijke beslissing, want die kleine dingen zijn zo leuk om te maken en als ze af zijn zien ze er zo schattig uit!
  Prettig weekeinde,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug, fijn dat de problemen zijn opgelost en jij weer lekker kunt bloggen en hoppen! Wat is dat quiltje goed geslaagd! En gave sokken ook! Fijn weekend, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug, wat vervelend als je even geen internet hebt, niet dan? Je quiltje voor baby Bram is prachtig geworden, ik vraag mij alleen af, hoe je het hebt gedaan met het middenblok.
  Leuke sokken en je hebt een gezellig herfst-hoekje gecreëerd.
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke sokken, en dat quiltje ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig dat je weer terug bent Ria. En gelijk heb je al iets moois te laten zien, wat een prachtig quiltje heb je gemaakt. En die sokken zijn ook al zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha gelukkig je bent weer terug
  Wat een schitterend quiltje Ria nu daar zal ze zeker blij mee zijn geweest
  Mooi je sokken en lekker warm
  Gezellig herfsthoekjes
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig dat alles weer werkt zoals het moet. Wat een leuk babyquiltje heb je gemaakt. Mooie sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn, weer een logje van jou en wat voor een! Wat heb je dat quiltje fantastisch gemaakt. Dat achterkantje! Inderdaad: hoe bestaat het. Geen wonder dat je collega er super blij mee is. Geeft jou ook voldoening en een blij gevoel hè?!
  Die sokken komen nu wel van pas ja. Brrr, wat een weer is het af en toe.
  Dat lijkt me best een leuk werkje, met dat pakketje. Wel een precies karweitje, denk ik. Veel plezier er mee Ria en een fijne werkweek gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welkom terug. Wat is de quilt leuk geworden en wat heb je veel gedaan de afgelopen tijd. Leuk om dit te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat alles weer normaal werkt en je weer terug bent op je blog. Wat is je kraamcadeau super geworden zeg, erg leuk. Ik kan mij voorstellen dat je collega hier van onder de indruk was. En je andere projecten zien er ook weer veelbelovend uit, veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen