zaterdag 12 januari 2013

''Breukelse Bijtjes"

Hoera mijn tweede mini hangt in het rekje, heel anders dan het voorbeeld maar wel helemaal naar mijn zin en alvast een beetje lente.
En dan was het weer de eerste bee van de '' Breukelse Bijtjes'' en het was weer super gezellig. Nadat we eerst Marry met haar verjaardag hadden gefeliciteerd gingen we aan de koffie met gebak. En de verhalen kwamen los.
 Nel was ook weer terug, we hadden haar een paar keer moeten missen want ze was 4 weken in India waar ze heel wat kindertjes blij heeft gemaakt met haar gehaakte dieren, en ze blijft maar doorhaken.
 Janny hielp Lenie met machinaal quilten en aan het einde van de dag waren er flinke vorderingen te zien.
 

En Annelies had ook niet stilgezeten, zij had een quilt in de rijg, de hexagonnen zijn in het midden versierd met een zwarte borduurwerkje een heel karwei.
 Op de bee ging ze verder met het leggen en stikken van de volgende quilt.

Clara kan op het ogenblik niet zoveel, maar ze was er gezellig bij, een tennis arm en een golf arm, hoe kom je er af.

 En Marry is in blijde verwachting van twee kleindochters dus die ijverig aan de slag met babydekentjes in vrolijke kleuren.

 Zelf ben ik druk in de weer geweest met mijn kleedje voor de pins, en toen het in elkaar zat heb ik nog wat aan mijn Japanse puzzel gedaan.
En Annelies zou Annelies niet zijn als ze niet aan ons gedacht had, ze toverde een beeldschoon doosje tevoorschijn. En wat kwam eruit voor iedereen een gehaakt hartje voor aan de tas en we mochten zelf een kleur uitzoeken, nou dat was voor mij niet moeilijk het werd een paarse.

En om in de sfeer van de hartjes te blijven, vandaag was het open dag bij Marina in den Dolder. En het was gezellig, ook omdat Clara en Janny er ook waren en tot verrassing was ook Elly met Clara meegekomen.
Wij hebben ons alle drie ingeschreven voor de Marti Me Club, ik ben heel benieuwd, maar dat lezen jullie wel.
Van Marina kregen we ook het hartjes patroon van de nieuwe hype dit jaar, en het is toch wel leuk, dus........ ja ja ik ga toch maar weer meedoen al worden het er geen 365.

Voor iedereen weer een hele fijn creatieve week met veel zonneschijn.
Groeten van Ria ;0))
  
 


 

8 opmerkingen:

 1. Wat weer een gezellig bericht ria! Leuke foto's en een gezellige bee. Je mini quiltje is ook een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en gezellige foto's van jullie Bee.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De hartjes gaan als een trein hoor Ria, je hebt er volgens mij zo 365 ;-) heb je een lekkere quilt om onder te liggen....
  Ik vond je PIN quiltje heel leuk geworden, het zijn ook prachtige lapjes die Moda Double Chocolat serie. En Elly heeft denk ik geen spijt van haar bezoekje aan den Dolder ;-) Clara met tennisarm......ik heb veel baat bij de fysiotherapeut gehad vorig jaar, maar het is allemaal wel vervelend en pijnlijk, je moet je dan ook nog inhouden met je hobby (ik met mijn werk natuurlijk helemaall!) maar het komt allemaal vast weer goed. Die Breukelse Bijtjes Bee ziet er zo gezellig uit! En zulke leuke dingen die daar gemaakt worden, heerlijk!
  Fijne zondag, ik ga maar eens nokken....
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en wat bijzonder al die mooie creaties! Grappig hartje en jouw hartjes zullen ook wel veel paars inhouden! Veel plezier met je steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en gezellige bee hebben jullie gehad. Ik zie weer veel moois voorbij komen. Leuk dat de open dag zo gezellig was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat werken jullie toch hard met die Breukelse bijen. Je mini quiltje is schattig en ik vond het heerlijk om je weer te zien. Was heel gezellig. dikke knuffel en een fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk rekje is dat! Daar kan je steeds wat anders in hangen.
  Wat hebben jullie het toch leuk op die Bee. Die kleurige quilt met KF stofjes, helemaal wat ik enig vind. Groetjes van mij en een fijne week Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk en fris gekleurd quiltje heb je gemaakt voor jet quiltrekje. Ik wil binnenkort ook eens kijken welk miniquiltje ik wil maken voor in mijn rekje. Veel plezier met je hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen