zondag 24 februari 2013

Temecula Quilt

Sta ik vanmorgen op ligt er weer sneeuw, ik heb het nu wel een beetje gezien en snak naar wat warmte. Helaas kunnen we dat niet sturen en verwarm ik me maar aan alle leuke dingen die voor dit jaar op het programma staan.
Zoals de Temecula quilt, het is zo leuk om aan te werken en deze week was alweer het laatste blok en wat ben ik blij  dat ik bijna alle orginele stofjes kan gebruiken. Alles ligt al klaar om de laatste blokken te maken en dan kunnen de sashings en de randen eraan.
Het derde miniquiltje is ook klaar en kan ik aan de vierde beginnen. Voor deze heb ik wederom niet de kartonnetjes gebruikt omdat ik daar nog steeds een beetje hekel aan heb. Ik denk dat dat toch niet overgaat maar ik ben weer blij over het resultaat.
De apple core is echt klein en daar gebruik ik de kartonnetjes wel, het is het systeem van de schelpjes anders wordt het wel een heel gepriegel. Voor dit quiltje gebruik ik een charmpack van reproduktie printjes is vrolijke kleuren. Dit patroon is speciaal voor mij omdat dit dit gebruikte voor mijn allereerste quilt, alleen waren de mallen groter en gebruikte ik geen kartonnetjes.
Zaterdag is er weer M en M club bij Marina in den Dolder en gaan we met mallenset A en B aan de gang en ben heel benieuwd wart dit gaat worden, vanmiddag eerst maar de laatste hand leggen aan het project van de vorige keer.
Mijn allereerste quilt.Ik ga nu maar lekker aan de slag want die vrije dag is zo om, iedereen weer een fijne week toegewenst.
En ik hoop dat dit toch voorlopig de laatste sneeuw is, Ria ;0))

  

9 opmerkingen:

 1. Hier is het miezeren Ria en ik had eigenlijk wel gehoopt op een dun laagje wit. Maar van mij mag de lente nu ook echt komen hoor.
  Ik vind die Temecula echt ontzettend leuk. Wat een enige stofjes worden daar voor gebruikt, heel apart. Geniet lekker van je dag hoor en jij ook een goede week gewenst. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden Ria. Ik heb de stofjes uit de Usa binnen en heb ook al een idee wat ik er mee ga doen. Wel op de machine uiteraard. Handwerk is voorlopig nog echt uit den boze. Ik bel je nog even. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Temecula wordt mooi. Ik heb die sneeuw nu ook wel gehad. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier een nieuw laagje sneeuw.
  mooie projecten.Ik ben nu pas klaar met de 3de reeks blokjes van de temecula.Vind hem super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria, hier ligt ook sneeuw en het sneeuwt nog steeds een beetje. Wat schattig je sterrenquiltje, hele mooie kleuren. Ben benieuwd naar je applecore.
  Ik ga ook vandaag lekker aan de slag met doorquilten. Het is er heerlijk weer voor. groetjes en een fijne zondag en week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jou Temecula quilt is ook heel mooi van kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen ben je mee bezig, ben ook benieuwd naar wat je zaterdag meeneemt. Ik heb nu bijna alle 2 de Voorbeeld quilts af ;-) maar nu eerst weer voor de mannen met de blauwe enveloppes aan de gang, alweer te lang op de bank gehangen ;-((
  Groetjes en tot zaterdag,
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik ben dat koude weer en die sneeuw ook spekkiezat, maar we moeten het gewoon maar uitzingen tot de lente. Gelukkig staan mijn sneeuwklokjes wel in bloei, en er zijn ook al een paar wilde viooltjes in de tuin. Ik snap niet wat ze bezielt, als ik hen was,was ik nog lekker even onder de grond gebleven;-)
  Ik vind die miniquiltjes erg leuk Ria. En de Temeculaquilt is ook prachtig. Waarom heet die zo?
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je Temecula zo lekker opschiet, het is een leuk project geworden. Ik heb laatst de applecores ook een geprobeerd (zonder papiertjes), maar dat is nog best prutswerk. En als de voorspelling een beetje klopt, gaat het komende week eindelijk een beetje lente worden: heerlijk! (enne: super dat de reis doorgaat!)

  BeantwoordenVerwijderen