zaterdag 27 april 2013

De zeven zusjes zijn klaar.

Zondag hard gewerkt aan de laatste drie blokken van de seven sisters, en als een haas stof besteld bij de Quiltster  voor de tussenbies en om af te biezen. Gelukkig is die vandaag binnengekomen dus ik kan verder.
De stof voor de rand heb ik dinsdagmorgen gehaald in Tienhoven bij Vlijtig Liesje. Dinsdag middag na de HH klusjes achter de naaimachine om de blokken te verbinden met punten en de zijstukken zijn gesneden. Helaas ontbrak de tijd om de top af te maken. Maar dat kan dit weekend.


 En hier is het resultaat van noeste arbeid, volgende week zaterdag is de M&M club weer dus het zou leuk zijn als de top klaar was. Even opgespeld voor de foto en ik ben helemaal tevreden met het resultaat, het ziet er strak uit dankzij de mallen van Marti.
Verder ben ik deze week niet gekomen, behalve dan dat mijn nieuwsgierigheid gewekt is door Pinterest, en hier kan je uren mee zoet zijn. Ik heb een account aangemaakt en ben begonnen met borden te maken. Veel staat er nog niet op maar het begin is er. Ik kwam vele bekenden tegen en het werkt zeer inspirerend.

Veel plezier voor het Oranje weekend, en tot volgende week. Na de M&M club gaan we door naar Veldhoven dus daarover volgende week meer.
Groetjes van Ria ;0))

10 opmerkingen:

 1. Leuke zusjes top, ben benieuwd volgende week. Hier de eerste top voor volgende week af en bezig met de tweede, die een stuk groter is :-) weer een leuke techniek in petto!
  Groetjes
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet je de liniaal niet zaterdag? Dan kan ik ook verder met de gestippelde zusjes...
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie quilt is dit geworden. Alvast veel plezier in Veldhoven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ria wat is dit prachtig geworden en inderdaad heel precies. Echt heel mooi en super snel gedaan.
  Fijne dagen,lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer ik ga op vrijdag, dus we zullen elkaar niet ontmoeten, maar ik geniet nu dus van jouw seven sisters, wat een geweldig mooi top!
  Heel fijne dagen, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd zeg, met deze prachtige top. Heel mooi geworden, en ik ben dol op sterren, dus deze Seven Sisters spreken mij zeer aan. Leuk dat ik je ook op Pinterest tegenkwam, inderdaad heel verslavend, maar erg leuk voor de inspiratie. Veel plezier komende week, en misschien zie ik je nog wel in Veldhoven? (vrijdag ga ik als bezoeker, en op zaterdag werk ik op de beurs)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zeven zusters zijn heel mooi Ria, net zoals hun naamgenoten in Moskou ;-) Veel plezier de komende dagen, vooral in Velthoven.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heel mooi geworden; zo met die ster in het midden.
  Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is hij mooi geworden!!!
  De tafelloper van mij is ook klaar
  Dus we hebben weer veel te bekijken zaterdag
  Tot zaterdag

  BeantwoordenVerwijderen