zaterdag 8 juni 2013

Eindelijk zon.

En daar hoort een zonnig quiltje bij, is het geen schatje?
Dit is een van de extra patronen die bij de huisjes mallen horen. De zon ging schijnen en ik vond dat dit quiltje voorrang had.
Maar aan de Amish huizen is ook gewerkt, eer moeten nog een paar gemaakt worden en dan ga ik de omlijsting snijden. Ze komen om en om in zwart en beige.


 En dan ook maar gelijk aan restverwerking doen, driehoeken snijden en dan willekeurig aan elkaar zetten, als er genoeg zijn  zie ik wel wat er van komt. Een rustgevend werkje.

En dan ga ik nu heerlijk uitrusten want het was weer een drukke week, nog twee te gaan en dan heb ik vakantie. Ik blijf lekker thuis om weer wat op te ruimen en mijn eigen tempo bepalen. Ik kijk er naar uit. En er is nog een weekje gereserveerd om af te reizen naar de Elzas waar we weer mooi werk van andere quilters gaan bekijken maar dat is pas over drie maanden.

Het was een kort stukje maar ik kan even niets meer verzinnen dus hier blijft het bij.
Iedereen een fijne week en de groeten van Ria ;0)

 

8 opmerkingen:

 1. Ria, wat een prachtig schilderijtje! Een heel leuk strandtafereeltje. De Amish huisjes zijn ook leuk hoor, wil ze graag echt zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat een leuk quiltje is het geworden met de MM huisjesmallen! En je Amish huisjes worden ook super. En dan al aan de restverwerking, je bent goed bezig Ria!
  Ben benieuwd naar je quilt in het echie op 6 Juli ;-)
  Fijn weekeinde,
  Groetjes
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je weer goed bezig met de MM mallen! Schitterende quilts worden het weer Ria! En ook al is het een kort of lang blogje, het is altijd zeer inspirerend en gezellig om te lezen hoor! Gewoon lekker door gaan. Ik wens je een gezellige vakantie! Lieve groetjes van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig zomers quiltje, je ziet de zon erin schijnen. Erg leuk. fijne week nog liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Wat een schatje heb je gemaakt dat zomerquiltje
  en die andere huisjes ook leuk
  ik heb het deze week zo druk gehad ben er nog niet aan toe gekomen.
  fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kort, maar heel zonnig! Wat een enig quiltje, daar word je toch helemaal blij van. Dan verlang je al naar je vakantie. Die Amish huisjes zijn ook ontzettend leuk! Eigenlijk heel mooi met die effen kleurtjes.
  Een hele fijne en zonnige vakantie Ria. Ik hoop dat je er intens van zult genieten! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie zomerquilt, zo vrolijk. En wat een mooie huisjes en de restverwerking wat leuk en een goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen