zaterdag 24 augustus 2013

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Dinsdag hadden we weer Bee, we misten er twee vanwege de vakantie maar we hebben ons prima vermaakt en heel hard gewerkt.
Trots laat Mar de foto's van haar kleindochters zien aan Nel. en Clara is erg lekker opgeschoten met haar balipop quilt.

Naast het quilten wordt er ook heel wat afgehaakt, hier een leuke handpop.
En Annelies had ook nog een schattig bruin beertje gebreid.
En Nel doet op het ogenblik bijna niets anders dan haken, het roze popje ging met Annelies mee voor haar kleindochter. En aangezien een van de kleindochters haar tweede kindje verwacht, haar zoveelste achterkleinkind, is zij een ooievaar aan het haken en daar hoort natuurlijk ook een roze baby bij(helaas niet op de foto) met een roze of een blauw mutsje. Op de bee was ze druk bezig om de kleurige quilt voor weer een ander achterkleinkind, door te quilten.

Mar was druk bezig met een hartjes karans, een pakketje van Rinske Stevens en aan het eind van de dag was hij bijna af.
Ikzelf heb de dag doorgebracht achter de naaimachine om de Amish huisjes door te stikken, nog twee en dan iets voor de rand bedenken.
Dat is een mooi klusje voor morgen. Vanavond zal ik wel op de bank in slaap vallen want ik ben behoorlijk moe dus vroeg onder de wol. De LE ligt heel eventjes stil.

Het was een kort logje maar dit was de week.
Groeten van Ria ;0))
 

8 opmerkingen:

 1. En wat hangt je nieuwe sampler van setje A leuk aan de muur :) jullie zijn wel druk geweest he ondanks vakantie enzo...
  Ben elke zaterdag weer benieuwd wat je allemaal hebt gedaan...
  groetjes
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh helemaal verliefd op de hartenkrans!! MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk weer allemaal bij elkaar en dan zulke mooie dingen te zien
  Fijne week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien was het weer super gezellig bij jullie. Die hartjeskrans, om verliefd op te worden. Ben benieuwd naar je Amish-quiltje als hij af is. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg van je logjes altijd de indruk dat jullie een super gezellige Bee hebben! Dat is elke keer er weer naar uitkijken voor je, denk ik. Een heerlijke onderbreking van je werk. Dagdag, liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie krans van hartjes, knap gemaakt hoor.
  Ria ik vind het een gezellig blog om te lezen dus vandaag maar een keer reageren want ik lees hem al langere tijd hoor!!

  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De krans is gemaakt door Marry, ik heb er even geen tijd voor, al het huiswerk voor de M&M hahahaahahah......

   Ria

   Verwijderen
 7. Leuk is dat he, dat er op een bee ook ruimte is om ander handwerk te laten zien. Fijn dat je Amish huisjes bijna klaar zijn, ik ben benieuwd wat je met de rand gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen