zaterdag 17 augustus 2013

Lichte paniek en een AFFO.


Vanmiddag was ik even in paniek, dacht ik lekker mijn quilt af te maken kon ik nergens meer mijn kwart inch voetje vinden. Alles afgezocht waar het zou kunnen zijn maar nergens te vinden. Gelukkig zit de naaimachine winkel tien minuten fietsen van mij vandaan, dus eerst even gebeld of het op voorraad was en toen op de fiets gestapt.
Ik weet zeker dat ik het opgeborgen heb maar waar ?????

Uiteindelijk heb ik het afgekregen, alleen de tunnel moet nog even worden vast gezoomd. Het was een hele toer om alles passend te krijgen maar het resultaat is redelijk.
Natuurlijk ben ik deze week ook verder gegaan met de LE. het kompas is klaar en nu moeten de kleine rondjes erop, en zoals jullie zien heb ik deze week ook de apliquick tools aangeschaft. Wel handig voor de applicaties, ik vond het wel aan de dure kant maar als ik mensen ermee zie werken denk ik dat dit toch goed van pas gaat komen.


De avonden korten al weer flink helaas en de lamp moet steeds vroeger aan, dus ik heb weer een ufo (tje) uit de kast gepakt. Eerder schreef ik al dat ik het niet zo heb op paperpiecing met de hand alhoewel ik het wel leuk vind om te zien. Deze mini van Sue Daley lag nog in de kast te wachten omdat het eerste rijtje niet gemakkelijk ging.
Maar deze week kreeg ik het nieuwe filmpje van Seu (klik) waar zij heel duidelijk uitleg geeft hoe je te werk moet gaan met die iniminie apple cores.
Als je het leuk vind, ik heb  alle filmpjes op mijn Pinterest pagina staan dus ze zijn makkelijk te vinden, op het bord ''tutorial van Sue Daley''.
En als het even meezit is dit binnenkort ook een Affo.
Morgen komt er weinig van quilten, mijn zus komt gezellig op visite en kunnen we even heerlijk bijpraten, we bellen wel twee keer per week maar dit is toch gezelliger.
Ik ga nu even een beetje de draden opzuigen die door het huis verspreid liggen en dan ga ik lekker op de bank met mijn apple cores.

Wij hebben dinsdag weer bee van ''de Breukelse Bijtjes" dus weer een herelijke onderbreking van sleur.
Iedereen een fijne week toegewenst van Ria ;0))

 

7 opmerkingen:

 1. Oh zo herkenbaar van dat voetje. Je vindt het vast en zeker een keer heel onverwacht terug. Had jij geluk dat je een winkel vlakbij hebt.
  Ik vind je quilt méér dan redelijk, hij is prachtig! Daar mag je trots op zijn hoor.
  Net als op je kompas. Ik ben benieuwd naar je ervaring met die apliquick tools. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen.
  Heel veel plezier morgen met je zus. Fijn dat jullie elkaar hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ria ik ben zo benieuwd naar je AFFO :)
  Ik heb je blog nu weer toegevoegd aan mijn nieuwe blog..... kan ik zelf ook lekker simpel lezen wat je allemaal gedaan hebt iedere week!
  Het is even wennen een nieuw blog, maar het zal vast wel weer snel gewend zijn denk je ook niet?
  Groetjes en een fijn weekeinde nog,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Ria,

  Hoezo redelijk gelukt???? Hij is prachtig!!!

  Groetjes
  Karin Kee (M en M club)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ria,

  Wat heerlijk toch dat je zomaar naar de winkel kunt op zondag als je iets nodig hebt. Dat kunnen we hier voorlopig wel vergeten, in de bible-belt :-(
  Dat voetje ligt waarschijnlijk bij je zoekgeraakte sokken...
  Je quilt is prachtig geworden.
  Doe de groetjes aan José en een fijne zondag.
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met deze mooi affo, mooi resultaat zeg. Tja, dingen niet kunnen vinden, vertel mij wat... Zoek er maar niet meer naar, de ervaring leert dat het weer boven water komt op het moment dat je er niet meer naar zoekt ;-) Leuk dat je weer een ufo tevoorschijn hebt gehaald, veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je quilt is prachtig hoor Ria! De tijd is wel besteed en het resultaat is er na. Hopelijk kun je snel met de appliquicktools werken en krijg je er plezier in. Dinsdag de lieve groetjes voor jullie en tot ziens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looks at all your beautiful projects!! Thank you for leaving a comment on my blog so I could find yours!

  BeantwoordenVerwijderen