zaterdag 3 augustus 2013

Top bijna klaar en een give away gewonnen.

Wat was het een warm weekje, in de winkel was het rustig want de meeste mensen zijn hier op vakantie. Maar het voordeel is dat je alles weer op orde kan brengen.
Afgelopen dinsdag heb ik de top van de sampler afgemaakt, nou ja morgen moet wel eerst het tornmes tevoorschijn worden gehaald, want jawel ik heb het voor elkaar gekregen om een blok verkeerd om in de top te zetten.

 Kijk maar of je het kunt vinden, en verder ben ik tevreden, nog even een afstekende rand erom en er kan gequilt worden.
Donderdag kreeg ik een mailtje van Chris (klik) ik had de give away gewonnen. ik was het al helemaal vergeten.
Drie prachtige blauwe lapjes die ik heel goed kan gebruiken in mijn mandjesquilt. Ik ben er erg blij mee, Chris bedankt.

En dan was er nog iets leuks, mijn blog was blog van de week op de pagina van het quiltersgilde, een beetje vereerd was ik ik wel, het leverde vele lezers op.

Verder is er niet veel van handwerken gekomen en heb ik lekker achter de computer zitten zwijmelen van alle versies van LOVE ENTWINED, de een nog inspirerender dan de andere en een hoog gehalte van wil ik ook. Ja en dan toch gezwicht en aangemeld bij de Yahoo group.
De eerste patronen zijn opgeslagen en de stofjes kunnen worden uitgezocht. Ik ga niet de hele top maken maar ik denk het middenstuk en de eerste rand, dat vind ik het mooiste. we zullen zien wat er van komt.
Nu ga ik lekker even wat blogjes lezen alles staat lekker open dus het kan in huis weer een beetje afkoelen.

Tot volgende week en de groeten van Ria ;0))
 

 

7 opmerkingen:

 1. Mooie quilt.
  veel plezier met je gewonnen lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige quilt en gefeliciteerd met je prijs!
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Ria, je gewonnen lapjes! En ja ik zie waarom je het tornmes ter hand moet nemen, zou mij ook storen! Succes met alles en fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha Ria. Ja dat is mij ook eens overkomen. Bij mijn eerste quilt, ik zag het destijds pas toen hij al in het trapgat hing. We zullen het maar aan het hete weer wijten ;-) Hij is wel heel mooi geworden.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De top is prachtig geworden, ja ik zie het het blok links onderin zit niet helemaal goed. En gefeliciteerd met de give away mooie lapjes zijn dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, bekend verschijnsel van dat blok. Overkwam mij laatst ook. Links onder ....
  Die Love Entwined, kwijlen en ik zit ook te dubben. Maar ik denk dat het boven mijn macht is... Maar ik vind het mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ria, je vroeg waar je de Ricky Tims Stable Stuff Poly kunt kopen?
  Ik heb het gekocht bij Quiltpalace in Staphorst. Ze hebben ook een webshop; dus als je het niet in de shop ziet staan, stuur Gerda van Quiltpalace maar even een mailtje. Ze wil het vast wel sturen..
  Het is nl. wel te koop in de winkel.
  Liefs, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen