zaterdag 5 oktober 2013

Dinsdag bee en workshop

Vorige week zondag heb ik weinig kunnen doen vanwege het ziekenbezoek aan mijn zus, knap hoe ze zo'n operatie kunnen uitvoeren. De krukken zijn nog wel nodig maar het genezings procces  vordert gestaag.

Mijn zus had nog een cadeau voor mij uit de kerstwinkel, een kerstman op een hobbelpaard, zo leuk  dat wordt weer een gezellige kerst.
 Deze week heb ik dus niet veel aan de kaleidoscoopquilt kunnen doen maar hij wordt al zichtbaar. Vandaag was ik al vroeg op om naar den Dolder te gaan maar helaas was de weg geblokkeerd en moest ik omrijden. Erg leuk was dit niet want voor sight seeing had ik geen tijd. Het gaat ook weer een leuke quilt worden maar daarover over twee weken meer, vanwege de tweede workshop. Ik moest vandaag nog werken dus het was spannend om een snelle weg terug te vinden.

Dinsdag hadden we bee bij Nel en Janny liet ons meegenieten van haar Phebe die als maar mooier wordt.
Zelf heb ik gewerkt aan een miniquiltje.
Eenmaal terug van de bee scheen het zonnetje zo lekker dat ik de tuin ben ingegaan om wat te snoeien. En watv heeft de buurman in vier weken veel gedaan. Het middenstuk is nu helemaal schoon en afgedekt met antiworteldoek en stenen.
Het is gewoon geweldig, hij heeft veel werk aan de wortels van het zevenblad waar weer een hele kliko mee werd gevuld. Er is een zware last van mijn schouders gevallen en loop nu weer graag de tuin in.
Morgen ga ik stofjes bij elkaar zoeken voor de nieuwe uitdaging en misschien kan ik volgende week een tipje van de sluier oplichten.

Voor iedereen weer een fijne week en laat het zonnetje maar schijnen.
Groeten van Ria ;0))
 3 opmerkingen:

 1. Hoi Ria,
  Die kaleidoscoop wordt vast mooi. Echt jouw kleur, dat blauw. De quilt van Janny is ook prachtig. En je tuin is gewoon onherkenbaar. Wat een werk hebben jullie verricht!
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kerstman! En je Crossed Canoes wordt ook zeker heel leuk, ik ben er weg benieuwd naar. Ook wat je deze maand hebt bedacht :) zelf ben ik natuurlijk al weer bezig voor november wat ook weer een leuke quilt moet worden, werk ze van de week!
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt me wel nieuwsgierig naar je volgende logje!
  Wat is die Phebe leuk. Dat lijkt me toch best enig om aan zo'n soort quilt te werken.
  Je hebt een geweldige buurman hoor! Heerlijk dat hij zo je tuin opknapt. Lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen