zaterdag 9 november 2013

Opkrabbelen.

Wat valt dat  tegen zeg, ik ben de hele week beroerd geweest en nog kan ik maandag niet gaan werken. Alles tussen warm en koud heb ik gehad een heel onbehagelijk gevoel, en ik wil iedereen bedanken voor de lieve woorden.
Mijn buren hebben weer goed voor mij gezorgd.
Nu moet ik weer langzaam op gaan bouwen en maandag heb ik een afspraak bij de huisarts, ik ben echt heel erg moe.


Maar het was niet allemaal kommer en kwel deze week, rond april had voor het eerst meegedaan met de lapjes swap van de Quiltster, en dat was erg leuk. Maar Marsha heeft het zo druk gekregen met haar leuke winkel dat ze hier geen tijd meer voor heeft.
Maar gelukkig heeft een van de dames die ook hieraan meedoet het stokje overgenomen. En zo gebeurde deze gezellige ruil. De bedoeling is 10 lapjes van 15 / 15 cm . Je kan je voorkeur opgeven en dit zat in mijn pakje. Ze schreef op de kaart dat ze het niet zo nauw nam met de maat dus de lapjes hebben geen gelijke afmeting.
Prachtige lapjes en ik ben er reuze blij mee. De lapjes die ik verstuurde gingen naar iemand anders, zij vroeg antiekjes en ik heb een leuk pakketje samengesteld van stofjes van Bep uit Hal.

En wat er ook op de mat viel waren de postzegels die ik had laten maken van mijn huisjesquilt.
Leuk voor de quiltpost.
En zoals ik vorige week al schreef had Janny voor mij de nieuwe malletjes van de M&M club meegebracht.En dit charmpack ga ik er mede voor gebruiken.

Uit elk lapje is ook al een mini applecore geknipt maar dit is toch weer een klusje van jaren vrees ik.
Ja Marina verder ben ik nog niet gekomen maar het beginnetje is er, Het kost me nog te veel energie.


Hier ga ik het bij laten voor deze week.
Groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Wat ben je toch gezegend met die lieve buren! Dat scheelt toch ontzettend veel. Nu maar gauw weer helemaal opkrabbelen hoor. Je lapjes zijn enig en ik ben helemaal weg van die postzegels. Ik heb er ook al stiekem naar zitten kijken of ik ook ..... Weet het nog niet. Wat super die malletjes! Maar ook de stofjes die je er voor gebruikt! Nou meid, sterkte en ik hoop dat je toch een heerlijke zondag zult hebben. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve buurtjes, door jou zo goed te verzorgen. Je hebt leuke lapjes gehad en het pakketje van mij is vanmiddag ook binnen gekomen!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch een pechvogel. Inderdaad is het spreekwoord niet voor niets, beter een goede buur dan een verre vriend en lieverd doe wat jij denkt dat het beste is hoor. Beterschap en niet te snel beginnen anders loop je de hele winter te sukkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer opkrabbelt ziek maar goed uit. Je laat weer veel moois zien. De Dresden plate vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria,

  Ik ben blij te horen dat je weer wat opknapt. Doe nog maar even rustig aan hoor. Wij zijn net terug van een lang weekend Ardennen, dus ik reageer een beetje laat.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk je postzegels, kunnen we strakjes echt gaan ruilen met allemaal andere quiltpostzegels.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen