zaterdag 28 december 2013

Het laatste blogje van 2013.

En zo staan we aan het einde van 2013 en mogen we een nieuw jaar verwelkomen. Het jaar waarin ik 60 word en een reis naar Amerika ga maken, een quiltreis wel te verstaan, waar ik me erg op verheug. Maar daarover later meer.
Hiernaast mijn top in de maak, er moeten nog twee rijen aan en dan de tussenbies en de rand. Dan is er weer een top klaar, gemaakt met de mallen van Marti Michell.
In deze top zitten de resten van al mijn batikstoffen een lekker allegaartje. Ook de lapjes van de laatste lapjes- ruil zitten erin verwerkt.
Zaterdag weer een nieuwe uitdaging, het zal mij benieuwen.
Mijn fluorsokken zijn ook klaar en zitten heerlijk warm, op de foto is alweer het begin van een nieuwe sok te zien. Deze wol is verslavend want elke keer komt er een nieuw randje tevoorschijn, je blijft breien om resultaat te zien en ook deze sok is bijna klaar. Nu even bekijken of ik precies zo'n zelfde uit de bol kan toveren.  Hierna ga ik een vest opzetten want ik heb het breien helemaal te pakken.

Ik wil iedereen een hele fijne jaarwisseling toewensen en een frisse start.

Groeten van Ria ;0))
 

6 opmerkingen:

 1. Mooie top en die sokken zijn helemaal het einde!!! Kun je die bollen in elke wolzaak kopen?

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je top wordt mooi Ria! Ben benieuwd aanstaande zaterdag :)
  Fijne jaarwisseling
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtige top Ria. Tot volgend jaar. groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat laat je ons weer veel moois zien Ria. Je (bijna affe) top is prachtig en die sokken zijn lekker vrolijk, en vast heerlijk warm. Ik wens jou ook een goede jaarwisseling toe en 2014 gaat een jaar worden voor jou om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Ria, ik wens je een fijne jaarwisseling en een gezond, gezellig en creatief 2014! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je top is mooi en wat een mooi jaar ga je tegemoet. Ik wens jouw een fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2014 toe.

  BeantwoordenVerwijderen