zaterdag 11 januari 2014

Bee van de Breukelse Bijtjes.

Alweer de eerste bee van 2014, na een lekker bakje koffie en lekker bijkletsen ging iedereen lekker aan haar eigen werk.
Janny is haar Japanse aan het quilten en wordt zo ontzettend mooi, en Nel was druk beestjes aan het haken die ze gaat uitdelen in India.
 
En Annelies heeft dit kleine topje gemaakt, het zijn blokken die verloot gaan worden, maar dit is op zich al een heel quiltje. Ik heb weinig foto's gemaakt merk ik maar ik kan jullie verzekeren dat Marry en Lenie niet stil hebben gezeten.
En dan even aandacht voor dit leuke quiltje, ooit door een buurvrouw van Marry gemaakt en die wilde het weggooien. Het kwam bij Annelies terecht en die maakte er een vliegerende Sue op en zo is het een leuke kinderquilt geworden die naar een kindertehuis gaat in een van de Oostbloklanden. Helemaal geweldig.
Ja en dan mijn eigen werkstuk van de M&M club, ik heb twee blokken klaar en helaas kan ik nog geen foto plaatsen. Ik heb hem wel gemaakt maar mag nog niets laten zien. Ik verklap alleen dat het met sterren en resten te maken heeft.
Morgen ga ik er weer lekker mee verder. Het was weer een weekje van 39 uur dus ik ga lekker met de beentjes op de bank met een breiwerkje erbij.

Iedereen weer een gezellige week en de groeten van Ria ;0))
 
 
 
                                                               

6 opmerkingen:

 1. Quiltje weggooien ?!?!
  Gelukkig is ie gered ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het helemaal met Sis eens ;) Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Quilt weggooien. Daar moet je toch niet aan denken. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, in twee minuten lees ik hier over een quiltje weggooien en op facebook over boeken weggooien. De voorjaarsschoonmaak is nog niet begonnen en er worden al onvergeeflijke zonden begaan...
  Gelukkig is het quiltje gered voor een goed doel.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zo de om een quilt weg te gooien. Gelukkig zijn de goede doelen er nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt best lange werkweken zeg, dan is het heerlijk om de benen even op de bank te leggen en tijd voor je zelf te hebben. Leuke dingen laat je weer zien.

  BeantwoordenVerwijderen